Sikítva fogadta a tömeg a sármos Michele Morronét, aki ismét Magyarországon van

Magyarországon, Budapesten az Etele Plázában rendezték a minap Michele Morrone és Megan Fox új filmjének, a Subservience-nek az európai premierjét. Míg Megan Fox New Yorkban, addig Michele Morrone Budapesten néztem meg a filmet. A bemutatón a tömeg sikítva fogadta a sztárt. 

2024. szeptember 16., 15:52

Szerző:

Elképesztő tömeg gyűlt össze az Etele Pláza mozija előtt, akik sikítva fogadták a világ egyik legsármosabb színészének választott Michele Morronét. A színész elmondta, most éppen a Hell legújabb reklámfilmjét forgatja a magyar fővárosban. Michele Morrone egyébként harmadszor van Budapesten,  imádja a magyarokat és Magyarországot. Budapest szerinte tiszta és biztonságos város – számol be róla a Tények.

Michele Morrone a Subservience európai filmpremierjén találkozott a rajongóival

A filmben nagyon közeli kapcsolatba kerül egy AI robottal, akit Megan Fox alakít. Később a humanoid robot tudtára ébred és beleszeret a férfibe. Morrone elmondta, hogy gyakorlatilag már az egész életünket körül veszi a mesterséges intelligencia, ezért fontos, hogy olvassunk, írjunk és próbáljuk ne engedni, hogy a technika teljesen behálózza az életünket.

Annyit elárult, hogy nagyon jó volt Megan Foxszal együtt dolgozni és máig jó kapcsolatban vannak. A következő filmjében a szinten hollywoodi csillag Blake Livelyval szerepel.

Nem először szánt időt a rajongóira a filmcsillag

Amint arról a 168.hu is beszámolt, februárban a HELL Energy reklámfilmjének forgatása közben váratlanul jelentek meg a fanatikus Michele Morrone rajongók, így a 365 nap sztárja hosszú percekig a hódolói fogságába esett. De nem hiába áll nagy szívtipró hírében, férfiasan állta a rohamokat. Sőt, végül több mint egy órás csúszást okozott a határtalan rajongás visszaverése.

Vélhetően a Redditen terjedő információk alapján derült ki a titokban Magyarországra látogató Michele Morrone tartózkodási helye. A színész megérkezése után a szállodája szobájából készített fotót a Lánc-hídról, és ez a kép futótűzként terjedt a közösségi oldalakon. A 16 millió követővel rendelkező olasz modell és filmsztár így nem tudott elrejtőzni a rajongói elől.

Egy forgatási szünetben az Avalon Parkban találtak rá a lelkes rajongói, akik kihasználták, hogy végre testközelbe kerülhettek a világ legszexibbnek választott színészével, akinek nagysikerű 365 nap című filmjét, már több, mint 3 milliárdan láttak a világon.

A forgatás Miskolcon zajlott, magyar reklámfilmes szakemberek részvételével. A több mint száz fős stáb három napon keresztül forgatott a Netflix sztárjával.

(Kiemelt képünk:  Michele Morrone Fotó: Cinzia Camela/LiveMedia/NurPhoto)