Horoszkóp: ez a 3 csillagjegy kap egy remek hírt ezen a hétvégén

A hétvégi horoszkóp-előrejelzés remek hír érkezését ígéri a következő 3 csillagjegy szülöttei számára.

2024. március 8., 12:10

Szerző:

Jöjjön most egy kis előretekintés, nézzünk bele már most, hogy mit ír a hétvégi horoszkóp! A következő 3 csillagjegy jó hírt fog kapni még a héten, de természetesen ez csak egy kis ízelítő, várjuk vissza péntek estétől, mert jelentkezünk majd a teljes hétvégi horoszkóppal is! Illetve ha a hétvégi szerelmi horoszkópjára kíváncsi, akkor mint mindig, ezen a héten is ajánljuk a figyelmébe a Cosmopolitant!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy rokonától vagy családtagjától kap jó hírt a Kos a hétvégén! Nem mindig volt teljesen felhőtlen a viszony az utóbbi időben, szóval ha úgy érzi, érdemes egy kicsit ápolni a kapcsolatokat, jót tesz egy kis együttlét, használja ki ezt az örömhírt, legyen ez egy apropó, hogy most megint eltöltsenek egy kis időt együtt!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Úgy érzi, mostanában rengeteg rossz hír érkezik, és mi tagadás, tényleg kijut az aggasztó dolgokból mostanság. Na de épp ezért lesz különösen fantasztikus érzés jó hírt kapni még ezen a héten: végre valami, ami feledteti a negatív vagy nyomasztó történéseket, és reményre ad okot!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Nagy megkönnyebbülés éri a Vízöntő csillagjegyben születetteket ezen a hétvégén. Remek hírt fog kapni: valami, amitől tartott, ami miatt aggódott, az nem fog bekövetkezni, egy fenyegetőnek tűnő körülmény elhárult. Ennyivel is gondtalanabbul élhet tovább, kiélvezheti a hétvégét: ugye, milyen jó érzés?!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)