Napi horoszkóp, 2024. március 8.: a Kosnak most a legerősebbek az energiái, a Halak előjelet lát

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2024. március 7., 20:05

Szerző:

Különleges ez a nap és különleges ez a napi horoszkóp – a nemzetközi nőnap van ma! Olvassa el a friss és aktuális előrejelzést!

Kos (03.21.–04.19.)

Az egészsége, fizikai és mentális jólléte szempontjából rendkívül fontos nap ez a mai. Öngyógyító energiái ma a legerősebbek, ezért érdemes kihasználnia őket! Indítsa be a szervezetét minél több mozgással, sporttal, tánccal, illetve egészséges ételekkel!

Bika (04.20.–05.20.)

A Bika csillagjegy szülöttjének egy olyan képességére-tudására lesz szüksége ezen a napon, amit már jó rég nem gyakorolt, nem használt. Ne izguljon, olyan ez, mint a biciklizés: nem lehet elfelejteni!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Valamiért nem találja ma a közös hullámhosszot valakivel, és ez igen megbonyolítja a nap egy részét. Kerülje a veszekedést-szóváltást, mert a helyzeten ma csak rontani tudnak. Aludjanak rá egyet, holnap új nap lesz!

Rák (06.22.–07.22.)

Egy átlagos, dolgos hétköznapja lesz ma a Ráknak. Egy olyan nap, amikor ugyanúgy érkeznek az áldások és a meglepetések, mint máskor, de most egy kicsit több energiát fektetnie abba, hogy észrevegye, megértse és elfogadja őket. Ez van, a hét végére egy kicsit elfáradt, de semmi gond, a hétvégén majd feltöltődhet újra!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Kapni fog valamit ezen a napon, amelyről most még talán nem látja be, mennyire szüksége van rá. Mondjon köszönetet már most, mert rövid időn belül mindenképpen belátja majd, mennyire hálás lehet!

Szűz (08.23.–09.22.)

Felemás nap vár az Szűzre. A munkában kicsit mintha hegynek felfelé mennének a dolgok, néha nem egyáltalán nem lesz könnyű dolga – de a személyes kapcsolataiban viszont mintha lejtene a pálya, olyan könnyen a helyükre kerülnek a dolgok.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy önnél fiatalabb személy fontos dolgot hoz ma az ön tudomására. Jegyezze meg jól, ami elhangzik, sőt, ne csak azt, ami elhangzik, hanem azt is, ahogy elhangzik, illetve az egész szituációt!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy szülő és gyermeke példáját állítja ön elé ma az élet. Sokat tanulhat abból az interakcióból, amit elcsíp tőlük, hiszen egyikükben önmagára ismerhet.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ma rendszeresen a nap, az események középpontjában érzi majd magát. Élvezze a figyelmet és a bókokat, és ma engedje el a kombinálgatást és hátsó szándékok firtatását! Vannak napok, amikor a legjobban teszi, ha elfogadja a felszín szépségét.

Bak (12.22.–01.19.)

A Bak napjában egy tűz csillagjegyű (Kos, Oroszlán vagy Nyilas) személy kap majd nagy szerepet. Ha ön kételkedne az illetőben: ne tegye, jó szándékkal viseltetik ön iránt, csak a körülmények nem éppen ideálisak jelen pillanatban.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy olyan dologban fog sikert elérni, aminek úgy vágott neki, hogy nem sok jót jósolt magának. Lehet, hogy van olyasmi, amiben valaki más jobban ismeri önt, mint amennyire ön ismeri saját magát?

Halak (02.19.–03.20.)

Egy megszokott környezetben egy teljesen oda nem illő dolgot vesz majd ma észre. Nem véletlen, hogy pont most sodorja ezt ön elé a sors: veheti nyugodtan előjelnek. Sőt, legbelül talán érzi is már, mit jelent, amit látott.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Look Studio)