Horoszkóp: ez a 3 csillagjegy csodálatos ajándékot kap ezen a hétvégén

Akár egy hozzá közel álló személytől, akár úgy általában az élettől, de egy csodálatos ajándék vár a horoszkóp szerint a következő 3 csillagjegy szülötteire.

2024. február 9., 11:46

Szerző:

Ahogy minden pénteken, ma is hamarosan érkezik a teljes hétvégi horoszkóp, de nézzünk már most bele egy kicsit az előrejelzésbe! A következő 3 csillagjegy szülötteinek nagyon sokat ad majd ez a két nap, a Cosmopolitannél pedig szerelmi horoszkópot talál a hétvégére.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Van az ön környezetében valaki, akinek a pozitív energiái egyszerűen kifogyhatatlanok. Ő maga talán nem is gondol erre, de már a puszta jelenlétével is rengeteget tud adni önnek, azonban ezen a hétvégén lesz alkalmuk több időt együtt tölteni. Figyelje a gesztusait, igya a szavait ennek a személynek, mert rengeteg jót kaphat tőle!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy remek ötletet vagy csodás inspirációt kap a Nyilas ettől a hétvégétől. Ez az isteni szikra egy olyan folyamatot indít el önben, aminek során ez a sehonnan jött gondolat szép lassan megérik, kifejlődik és végül tettek lesznek belőle. Tegye félre a kishitűséget, és ez a hétvége egy új kezdet lehet!

Bak (12.22.–01.19.)

A Bak ettől a hétvégétől a mélyrelátás ajándékát kapja meg. A felszín túlzásai és hazugságai most áttetszőbbek az ön szemében, mint máskor, ezért könnyebben lelát az igazságig. Különösen nagy ajándék ez, ha a lelke nyitott a spiritualitásra, mert az élet legmélyebb igazságait és misztériumait úgy élheti át ezen a hétvégén, mint életében talán még sohasem, vagy csak nagyon kevés alkalommal.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dean Drobot)