Pénzhoroszkóp: 3 csillagjegy, akiknek szép summa hullik az ölébe hamarosan

Bevételt jelez előre a pénzhoroszkóp azoknak, akik a következő 3 csillagjegy valamelyikében születtek.

2024. február 8., 11:43

Szerző:

A következő 3 csillagjegy számára igen kedvező most a pénzhoroszkóp, alább találja, hogy kinek mit ír! Ha a szerelmi horoszkópra is kíváncsi, a Cosmopolitant ajánljuk a figyelmébe!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Könnyen jött, könnyen ment típusú eseménysorozat vár az Oroszlán csillagjegy szülötteire az aktuális előrejelzés szerint. Hamarosan extrapénznek örülhet majd az Oroszlán, de az összeg jó részének aztán hamar meg is lesz a helye. Ha tud, azért tegyen belőle félre valamit!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Nincsenek túl sokan a világban, akiknek különösebben rózsás kilátásai lennének most a jövőre anyagiak szempontjából, és az utóbbi időben ön sem élete legjobb periódusát élte, ami az anyagiakat illeti. Na de most változást ígér az előrejelzés, tehát kétségbeesésre távolról sincs ok, mert hamarosan egy váratlan bevétel enyhíti a helyzetet. Hosszú távú megoldást ez nem feltétlenül jelent, de legalább hangulatjavítónak ennyi is megteszi!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Pénz érkezik a Vízöntőhöz olyasvalakitől, akinek az igazi szándékaiban nem lehet biztos. Egyelőre nem is lehet tudni, hogy jól teszi-e, ha elfogadja az összeget, de ha az igen mellett dönt, tartsa észben, hogy benne van a pakliban, hogy az illető esetleg számít arra, hogy ennek előbb-utóbb lesz valamiféle viszonzása öntől.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)