Őrület! Egyszerű lábfotókkal is milliókat lehet keresni havonta

Közismert tény, hogy minden emberi láb egyedi és sokan vannak, akik egyenesen rajonganak a lábakért.

2024. február 5., 07:23

Szerző:

Az elmúlt években a lábképek árusítása igen jövedelmező üzletté vált. A Feet Finder vagy a Fun with Feet oldalak alapítói rájöttek, hogy a láb, lábfej, női láb és hasonló kulcsszavak rendkívül népszerűek az internetes keresőkben és az olyan közösségi platformokon, mint az Instagram vagy az OnlyFans. Ezek a lábakra fókuszáló honlapok azonban egy másodpercig sem akarják a lábfétissel élőket lepel mögé bújtatni, sőt igyekeznek előcsalogatni az árnyékból azokat, akik szeretik a lábakat és akár pénzt is adnak azért, hogy valaki megmutassa nekik a sajátját.

„Művészektől a lábfetisisztákig az élet minden területéről szívesen látunk vásárlókat és eladókat” – olvasható az egyik ilyen weboldalon.

A lábképes weboldalak könnyen érthető kategóriákba rendezett gyűjtemények, amelyet az eladók maguk is alakíthatnak. A kategóriák köre meglehetősen széles: tetovált lábfej, lúdtalp, szőrös láb, táncos láb, harisnyás lábfej, szandálba bújtatott láb, hosszú lábujjak. Méret, nem, életkor és etnikai hovatartozás alapján is lehet keresni. A lehetőségek széles skáláját jól érzékelteti, hogy a nemekre keresve a 8 féle lehetőség közül választhatunk, tehát a férfi és a női láb mellett még 6 másik kategória is létezik (transznemű, interszexuális, nem bináris…).

Hogyan lehet milliókat keresni lábfotókkal?

A legtöbb eladó azt mondja, nagy a verseny a platformokon, mert bővebb a kínálat, mint a kereslet. Sokak számára lett vonzó ez a gyors kereseti lehetőség, azért aki valóban szeretne rendszeres havi jövedelemre szert tenni, fontos, hogy találjon ki magának egy izgalmas sztorit, írjon úgy a lábáról, mintha külön személyiség lenne, akinek saját érzései vannak, például szeret meztelenül szaladni a hajnali réten vagy hasonlók.

„Annak van esélye nagyobb bevételre, aki beszélget az érdeklődőkkel, válaszol az üzenetekre és persze profi képeket tölt fel” – mondja Sumit Kumar kommunikációs szakember, aki szerint sok felhasználó visszaforgatja a kezdeti bevételeit és fényképezőgépet, lámpát, stúdiót is berendez magának a lábai fotózásához.

„Van egy Rosy nevű barátom, aki fél éve kezdte a lábairól készült fotókat árulni a FeetFinderen. Rosytól egyetlen kép sem kelt el az első két hónapban, pedig, hetente 5-10 képet töltött fel. Azonban hat hónap után elkezdtek jönni az érdeklődők, az első napi keresete körülbelül 70 dollár volt, és ez a kereset minden nap növekszik” – írta egy kommentelő a Quoraán.

A Business Insider magazin szerint ennél sokkal többet is lehet keresni. A lapnak nyilatkozó Chrissy eredetileg azért regisztrált az egyik ilyen weboldalra, mert kevés volt a fizetése. „Annyira beindult az üzlet, hogy ma már teljes munkaidőben ezzel foglalkozom” – mondta a hölgy, aki négy éve van fent a Fun with Feeten és átlagosan 5000 dollárt keres havonta (körülbelül 1,8 millió forint). A fotók mellett videókat is készít a lábairól, illetve eladásra kínálja használt zoknijait, melyekért páronként 500 dollárt kér.

 (Kiemelt kép: Pexels/ EVG Kowalievska)