Napi horoszkóp, 2024. február 9.: a Rák derűt fakaszt, a Skorpiót meghallgatják

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2024. február 8., 20:05

Szerző:

Már csak ezt a pénteket kell kibírni és újra itt a hétvége – illetve a napi horoszkóp ma is elárulja, hogy ez egy olyan szörnyű kibírós nap lesz-e, vagy ígérnek-e az ön számára valami szebbet, érdekesebbet a csillagok erre a napra. Olvassa el alább!

Kos (03.21.–04.19.)

Valaki kissé belegázolt az ön lelkébe, de higgye el, hogy nem az a jó megoldás, ha magában tartja a sérelmeit. A legjobb, amit tehet, hogy beszél az illetővel, mert könnyen lehet, hogy egy pillanat alatt eltudják simítani a nézeteltérést. 

Bika (04.20.–05.20.)

Mindenki veszekszik ön körül, de ezt egyre nehezebben viseli. A jó hír az, hogy nem is kell elviselnie, ezért egészen nyugodtan lépjen ki a konfliktushelyzetekből. Ha a munkahelyén is sok a stressz, érdemes jelezni a főnököknek a problémát. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ma úgy érzi, hogy kinyílt a világ ön előtt: izgalmas ismeretségek és lehetőségek várják az Ikreket a mai napon. Vagy lehet, hogy nem a világ változott, mert az mindig is ilyen érdekes volt, hanem önben van valami, ami most hirtelen kinyílt?

Rák (06.22.–07.22.)

Ahogy haladunk szépen a tavasz felé, úgy ez a nap hoz egy kis plusz világosságot a Rák életébe: megérthet valakit vagy valamit, amit eddig homály fedett. Sőt, kedves Rák, a fényt ön is továbbadhatja, a jókedvével, pozitív energiáival derűt fakaszthat ma egy önhöz igen közel álló ember szívében.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Fektesse az energiáit a munkájába, ugyanis hamar nagy sikereket érhet el. Ez a péntek válaszút elé is állítja az Oroszlánt, szóval hallgasson a szívére, és válassza azt az utat, amelyik a legközelebb áll a szívéhez! 

Szűz (08.23.–09.22.)

Rossz hírt kaphat, de nem lesz jó megoldás, ha másokon tölti ki a haragját. Inkább kérjen segítséget, ha úgy érzi, hogy nem tud egyedül megbirkózni a jelenlegi helyzetével. Higgye el, hogy nagyon sokan vannak, akik szívesen segítenek önnek! 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Nagyon érzékeny hangulatban lesz ma, de ennek köszönhetően a egy önhöz közel álló személlyel sikerül megbeszélniük valamit, ami már régóta húzódott. Egy eddig kimondatlan dolog ma ki lesz mondva, és ez sok mindent megváltoztat.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ma lesz valaki, aki türelmesen végighallgatja az ön problémáit, szóval ha kibeszélne magából egy-két dolgot, a mai nap jó alkalmat kínál majd. Lehet azonban, hogy a hallgatója szokatlan módon fog reagálni az ön mondandójára – súlyos félreértést oszlathat el még a csírájában, ha erre azonnal rákérdez.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Valaki megharagszik önre, mert úgy gondolja, hogy ön nem tud igazán csapatjátékos lenni. Lehet, hogy tényleg túl sokat gondolt önmagára az utóbbi időben? Ez a péntek egy kis önvizsgálatra invitálja a Nyilast, ne bújjon ki alóla! Legyen alapos, tényszerű, de kedves önmagához, ha talál változtatnivalót, akkor azon változtasson is!

Bak (12.22.–01.19.)

Ma nincs jó passzban, sokkal fáradtabb lehet, mint gondolná. Muszáj lesz egy kicsit visszavennie a tempóból, mert könnyen megbetegedhet, ha nem figyel oda. Jobb, ha a hétvégén bőségesen hagy időt a pihenésnek és az alvásnak, fel kell töltenie az akkumulátorokat.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Akár szingli most a Vízöntő, akár nem: a szerelmi élete ma nagy fordulatot vesz. Amennyiben egyedülálló, akkor egy kollégája vagy barátja randira hívhatja, ami egész jól fog elsülni. Ha azonban párkapcsolatban él, végre a párjával sikerül megbeszélniük egy régóta fennálló problémát. Most már minden rendben lesz!

Halak (02.19.–03.20.)

Ma egy idegen nagy hatással lesz önre. A találkozás után nagyon sok mindent teljesen másképp fog látni, sőt még az is lehet, hogy teljesen más célokat fog kitűzni maga elé.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Antonio Guillem)

Horoszkóp