Horoszkóp: egy csodás jó hír érkezése teszi még szebbé ennek a 3 csillagjegynek a hétvégéjét

Azt írja a horoszkóp a következő 3 csillagjegynek, hogy még a héten jó hírt fognak kapni.

2024. október 11., 11:43

Szerző:

Jó hír érkezését jelzi előre a horoszkóp a következő 3 csillagjegyben születetteknek a most következő hétvégére. Olvassa el, melyik három csillagjegyről van szó, aztán várjuk vissza: a szokásos időben, péntek estétől olvashatja majd a teljes hétvégi prognózist itt a 168.hu-n a Horoszkóp rovatban!

Bika (04.20.–05.20.)

A testi jóllétével, egészségével kapcsolatos jó hírrel szembesül a hétvégén a Bika. Látja: megéri odafigyelni az életmódjára, az étkezésre, mozgásra, káros szenvedélyek féken tartására! Ez a jó hír remélhetőleg inspirációt ad arra, hogy ezentúl igazán figyeljen, letegyen egy régi rossz szokást és beiktasson egy új jót!

Szűz (08.23.–09.22.)

Jó hír: ezen a hétvégén kiderül, hogy teljesül egy régi álma, amire olyan régóta vár-vágyakozik, hogy szinte már el is felejtette, mennyire jól jönne, ha beteljesülne! Érdekes, hogyan tud játszani az élet az időzítéssel: hosszas sóvárgás után néha pont akkor ad meg a sors valamit, amikor már gyakorlatilag beletörődtünk, hogy el kell engednünk azt a bizonyos álmot.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Legyen résen a Skorpió, mert miközben valaki egy, a saját számára teljesen semleges dolgot mesél, közben egy olyan dolgot mond el, ami az ön számára hatalmas jó hír! Sose tudhatjuk, hogy a jó milyen ajtón keresztül lép be az életünkbe, és ezúttal tényleg egy szokatlan helyről érkezik majd ez a pozitív értesülés!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)