Hétvégi horoszkóp, 2024. május 25-26.: a Nyilasban belső béke áll be, a Halakra rákacsint a gondviselés

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre május utolsó hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2024. május 24., 20:06

Szerző:

Itt az aktuális hétvégi horoszkóp, és igen, ez már az utolsó májusban: a jövő hétvégén már átlépünk a meteorológiai nyárba, a jövő szombat június elseje lesz! Nézze meg, mit ír az előrejelzés az ön csillagjegye számára!

Kos (03.21.–04.19.)

Ahogy a tavasznak lassan vége, az ön életében is a végéhez közeledik egy átmeneti időszak. Ez a hétvége egy olyan pontot kínál majd önnek, ahonnan jó kilátás nyílik majd az eddig bejárt útra, és könnyen fel tudja mérni majd, mi mindent ért el az elmúlt időszakban! Jól teszi, ha próbál a pillanatban, a jelenben élni minél többet, de ebbe a hétvégébe esetleg férjen bele egy kis visszatekintés is!

Bika (04.20.–05.20.)

Fel fog fedezni egy titkot vagy hazugságot, és ez két dologra emlékezteti majd önt. Egyrészt megfogadja, hogy a legjobb politika az igazmondás, másrészt rácsodálkozik, hogy bizonyos emberek azzal is rengeteg igazságot árulnak el önmagukról, hogy milyen hazugságokat próbálnak meg elhitetni a többiekkel.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ez a hétvége kimozdítja majd az Ikreket a komfortzónájából: eljönnek a spontán ötletek, a kockázatvállalás pillanatai. Jó néha (bár nem mindig) a határokat kitolni vagy átlépni, de néha nem könnyű ilyenkor megtalálni, hogy az ember meddig menjen el, ha a határon már úgyis túl van. A legfontosabb: a belső hangra hallgasson ilyenkor, ne arra, amit a többiek mondanak!

Rák (06.22.–07.22.)

A Rák számára ez egy rendkívül pozitív hétvége lesz, tele grandiózus mondatokkal és gesztusokkal. Nem baj, ha túl nagynak érzi a szavakat, amik eszébe jutnak, mondja ki bátran és őszintén, ami jön! És még egy fontos dolog erre a hétre, illetve az egész, előttünk álló nyárra: idősebb korában hálás lesz önmagának, ha most odafigyel a bőrére.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Megvan az elképzelése, hogy mit szeretne csinálni ezen a már-már nyári hétvégén, de ez csak részben fog megvalósulni. Ne aggódjon, így is minden a helyére kerül majd, és bár néha kényelmetlen az alkalmazkodás, meglátja, megéri! Arra azért vigyázzon, hogy maradjon ideje önmagára: egy kis pihenésre és egy kis mozgásra egyaránt.

Szűz (08.23.–09.22.)

Ez egy olyan hétvége lesz, amikor a fontos dolgok rendben lesznek, de az apróságok közül minduntalan félremegy valami. Jó hír viszont, hogy könnyen megtalálja a megoldást ezekre a felmerülő problémákra, főleg akkor, ha a hibás keresése és hibáztatása helyett inkább segítséget kér: meg fog lepődni, milyen módokon tud az élet az ember segítségére sietni bizonyos helyzetekben!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Többször felmerül majd önben a kérdés a hétvégén: szóvá tegyem ezt vagy hagyjam inkább a fenébe? A döntés az öné, de vegye figyelembe, hogy ez a két nap elsősorban a nyugalomé és a pihenésé is lehetne. Másrészt viszont kétségtelen, hogy bizonyos dolgokat muszáj megbeszélni, nem lehet mindent a végtelenségig halogatni.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Fordulatos hétvége lesz ez a Skorpió számára. Nem is annyira az események fognak záporozni ebben a két napban (bár ez sem kizárt), hanem inkább az változik majd rapszodikusan, hogy ön hogyan látja az ön körül zajló dolgokat. Szóval ne feledje: több nézőpontból is érdemes megfigyelni a dolgokat, és más nézőpontból nézve lehet, hogy ön is mást fog gondolni!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Megtudja, hogy valakinek korábban teljesen más benyomása ki alakult ki önről, mint amilyen ön valójában. Előfordul az ilyesmi, de aztán nagyon jó érzés, ha az ember meg tudja beszélni az illetővel és kiderül az igazság! Ezen a hétvégén a belső béke és a pozitív hozzáállás jellemzi a Nyilast, ezért különösen alkalmas ez az időszak most a megnyílásra és a dolgok tisztázására.

Bak (12.22.–01.19.)

A hétvége nagy részében boldog és felszabadult lesz, de azért egyszer történik majd valami, aminek hatására elfogja önt az az érzés, hogy mennyire jó lenne mindent itthagyni és elölről, újból elkezdeni. Ne ijedjen meg ettől a gondolattól, de ne is cselekedjen, amíg a hatása alatt van! Inkább figyelje meg, mi váltotta ki, és hogy mi az a jelenlegi életében, amit igazából mégsem tudna csak úgy otthagyni! Meglátja, több ilyen van, mint gondolná!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Olyan régóta vár egy bizonyos dologra, hogy úgy érzi, lassan elfogy a türelme. Nos, a hétvége nagy fordulatot hoz ebben az ügyben, de meglepő módon egyelőre még nem az fog elérkezni, amire vár. Így viszont annál tanulságosabb lesz a dolog...

Halak (02.19.–03.20.)

Ritkán érzi ennyire erősen, hogy ön mellett állnak a csillagok, mint ennek a hétvégének bizonyos pillanataiban. Úgy tűnik, most tényleg önre kacsintott a gondviselés, hiszen nem is annyira az a fontos, hogy éppen mi történik önnel, hanem inkább az, hogy ön hogyan éli meg azt, ami önnel történik.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Billion Photos)

Horoszkóp