Hétvégi horoszkóp, 2023. szeptember 23-24.: a Skorpióra odafigyelnek, a Bak egy életre szóló élményt szerez

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre az őszi napéj-egyenlőség napjaiban a hétvégi horoszkóp szerint.

2023. szeptember 22., 20:06

Szerző:

Ezzel a szombattal megkezdődik a csillagászati ősz, itt a friss hétvégi horoszkóp a Mérleg havának első két napjára!

Kos (03.21.–04.19.)

Mennyire nagy ereje van a legegyszerűbb érzelemnek: a szeretet sokszor még a szerelemnél is nagyobb hegyeket mozgat meg. Hatalmas ajándék, hogy a szimpla, őszinte, érdek nélküli szeretet erejét tapasztalhatja meg ezen a hétvégén– legyen érte hálás!

Bika (04.20.–05.20.)

Teljesen más megvilágításban, illetve más körülmények között láthat valakit ezen hétvégén. Egy olyasvalakit méghozzá, aki fontos szerepet tölt be az ön életében. Ezt az illetőt most ön egy új oldaláról ismerheti meg – éppen ideje volt!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy önhöz közel álló személlyel egyre komplikáltabb a kapcsolata. A hétvégén egy beszélgetésből kiderül az ön számára, hogy ez az illető azt szeretné, ha ön megváltozna vagy legalábbis másmilyen lenne – olyan szempontból igaza van, hogy így tényleg rengeteg dolog leegyszerűsödne. De ön sem tud más lenni, csak saját maga, legfeljebb alkalmazkodni tud valamilyen mértékig. Tud éppen alkalmazkodni, de vajon hajlandó-e?

Rák (06.22.–07.22.)

Egy különös és igen erős vonzódást jelez önnek erre a hétvégére a horoszkóp. Maga is meglepődhet, hogy hirtelen milyen erővel vonzza önt valami – vagy akár valaki! Az újdonságról nem mindig lehet előre eldönteni, hogy végső soron pozitív vagy negatív lesz-e, de kapott ön az univerzumtól annyi intuíciót, hogy a lelke mélyén tudja, hogy érdemes-e ennek a vonzásnak engedni.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlán számára a tisztánlátást hozza el ez a hétvége. Azt fogja tapasztalni, hogy egy korábban nehezen megítélhető szituáció most teljesen egyértelműnek tűnik az ön számára. Világosan látja, hogy ki a jó és ki a rossz ebben a helyzetben, a kérdés most már csak az, hogy ennek tudatában mit tud tenni – vagy kell-e egyáltalán tennie bármit.

Szűz (08.23.–09.22.)

A Szüzet az igazságérzete vezérli új területekre ebben a két napban. Úgy érzi, hogy aki jó volt, nem megfelelő jutalmat kap, illetve aki nem volt az, azt pedig nem vonják felelőssége – valamit tennie kell, hogy az igazságosság érvényesüljön. Az igazságérzete mutatja majd meg, hogy merre induljon, de hallgasson a kedvességére és a józan eszére is, mert ezekre figyelve fogja tudni, hogy meddig menjen el.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérlegnek a 9-es számot mutatja a horoszkóp, mint a hétvége két napját nagyban meghatározó számot. A kilences az együttérzésnek, a beteljesülésnek, a mentális és spirituális felismerésnek a száma a numerológia szerint, figyelje tehát, hogy az ön napjában hol bukkan fel, mire hívja fel az ön figyelmét a 9-es!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A hétvége egy kulcsfontosságú pillanatában az öné lesz a szó, elmondhatja, amit gondol és üzenete meghallgatásra fog találni. Fontos tudnia, hogy figyelnek önre, és hogy az ön szavai nem hullanak bele valami ürességbe, hanem hatással vannak másokra. Fejezze be, amit elkezdett, mondjon el mindent, és csak azután lépjen tovább!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Lesz egy egyértelmű csúcspontja ennek a hétvégének, és eköré rendeződik majd a többi esemény java része. Aki ön mellett lesz ezen a csúcsponton, abban biztos lehet, hogy még jó ideig ön mellett marad, közös sorsuk most bizonyos szempontból megpecsételődik.

Bak (12.22.–01.19.)

A horoszkóp azt írja, hogy ezen a hétvégén a Bak szerez egy olyan élményt, amire haláláig emlékezni fog. Ez a hétvége egyébként az előretekintésé: tervek felállításának, célok kitűzésének, felkészülésnek kedvező időszak ez a két nap. Gondolkodjon előre egy kicsit!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy barátjával közösen nehéz döntést kell meghozniuk. Ha az ember közel áll valakihez, akkor a döntései azt az illetőt is befolyásolják. Ha beszélnek a dologról, könnyíthetnek a dolgon.

Halak (02.19.–03.20.)

Egy fontos búcsút jelez erre a hétvégére a horoszkóp. Egyáltalán nem biztos azonban, hogy ez egy fájdalmas búcsú lesz – lehet, hogy olyasvalamitől vagy valakitől vesz majd búcsút, akinek-aminek nincs helye az ön jövőjében. A fejlődés, továbblépés természetes dolog, lépjen tovább ön is, ahogy a nap is átlép egy határt a hétvégén a nap-éj egyenlőségkor. Minden változik, mondjon búcsút a réginek, hogy üdvözölhesse az újat!

(Kiemelt kép: Pexels/Juan Vargas)