Hétvégi horoszkóp, 2022. március 4-6.: csakis pozitív élmények várnak a csillagjegyekre

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a hétvégi horoszkóp szerint!

2022. március 4., 00:33

Szerző:

Bár sokszor feszültségek árán, de végül mégis sikeres hétvégét zárhatnak a csillagjegyek. Íme a hétvégi horoszkóp.

Kos (03.21 - 04.19)

Minden hétvégéjét betáblázza, és semmi ideje nem marad saját magára. A következő néhány napot töltse befelé fordulva, koncentráljon az álmaira, vágyaira, a saját igényeire.

Bika (04.20 - 05.20)

A szingli Bikára izgalmas flörtök és romantikus kalandok tömkelege vár, de intenzív és szenvedélyes hétvégére készülhet az is, akinek épp van kiszemeltje, vagy komoly párkapcsolata.

Ikrek (05.21 - 06.21)

Ne nyomja el az érzéseit, akár örömről, szerelemről, akár haragról van szó. Csak a saját közérzetét rontja el, ha nem vállalja fel az érzelmeit, és az ezzel járó konfliktusokat.

Rák (06.22 - 07.22)

Ez a hétvége a párkapcsolatáról szól majd, de sajnos nem a romantikus értelemben. Rengeteg probléma, sérelem felszínre kerül önök között. Fogja fel úgy, hogy ez egy jó alkalom arra, hogy mindezt tisztázzák, és hétfőtől tiszta lappal induljanak.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Ha a közelmúltban kénytelen volt füllenteni valakinek, vagy kegyes hazugságra kényszerült, az most egészen biztosan kibukik. Magyarázkodás helyett inkább vállalja fel, kérjen bocsánatot és lépjen tovább. Gyorsabban le tudja így zárni a dolgot.

Szűz (08.23 - 09.22)

Több konfliktusba is belemegy, szinte minden órára jut egy vita vagy a munkahelyén vagy a magánéletében, sőt néhányat még kifejezetten ön provokál. Később viszont nagyon megbánja ezeket és mindent megtesz, hogy rendezze a viszonyát mindenkivel. Intenzív napjai lesznek, az biztos!

Mérleg (09.23 - 10.22)

Mostanában hanyagolva, már-már láthatatlannak érezte magát? Végre eljön a lehetőség, hogy felhívja magára a figyelmet, és előre lendítse a karrierjét, sőt a párkapcsolatát is!

Skorpió (10.23 - 11.21)

Már kora reggel úgy érezheti, hogy minden összejött, és borzalmas nap elé néz. Viszont még a délelőtt folyamán érkezik egy olyan jó hír, ami megváltoztatja a hangulatát, sőt a hétvégi programját is.

Nyilas (11.22 - 12.21)

Nincs túl jó passzban, szinte folyamatosan dühös valami miatt, még olyan dolgokon is bosszankodik, amikkel máskor még csak nem is foglalkozik. Többet kéne pihennie!

Bak (12.22 - 01.19)

Egy váratlan utazás, valószínűleg munkával kapcsolatos, teljesen felborítja a terveit, amitől először eléggé feszült lesz. Azonban hamar rájön, hogy összességében ez egy kiemelkedő lehetőség, így hamar elszáll az idegessége és inkább izgatottan várja a kihívást.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Kap egy hatalmas lehetőséget, de nem sokan hisznek benne, hogy élni tud vele. Pont ezért küzd most még keményebben, mert szeretné mindenkinek bebizonyítani az ellenkezőjét! Szerencsére sokan támogatják majd.

Halak (02.19 - 03.20)

Egy is pénzügyi nehézség nem okozhat fejfájást önnek, igaz? Bármilyen anyagi problémába is ütközzön, azt egészen biztosan nagyon hamar megoldja. Ne idegeskedjen!

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete 2022-ben

3 csillagjegy, aki pénzhez jut 2022-ben

Éves horoszkóp: ez vár a csillagjegyekre 2022-ben

(Kiemelt kép: Shutterstock)