Hétvégi horoszkóp, 2022. március 12-15.: hosszú lesz a hétvége, és több csillagjegy számára érzelmekben gazdag

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a hétvégi horoszkóp szerint.

2022. március 12., 00:06

Szerző:

Négynapos hétvége kezdődik ma, olvasson bele a hétvégi horoszkópjába!

Kos (03.21.–04.19.)

Mindennek ellenére jobbára optimista hangulatban telik majd a hétvégéje. Az éppen szingli kosoknak kiváló alkalom lesz ez a hétvége a randizásra. Ha társat keres, ezen a hétvégén mindenképpen nézzen bele az online társkeresőn a profiljába, frissítse azt, ha rászorul, és önre talál majd a szerelem!

Bika (04.20.–05.20.)

Az egyik közeli barátja egy kedves gesztust tesz ön felé a hétvégén, ami kapcsolatukat tovább erősíti. Értékelje mások közeledését és az igaz barátságot, mindig jól jön a szerető támogatás!

Ikrek (05.21.–06.21)

Ezen a hétvégén élvezni fogja a korábbi kemény munkája gyümölcsét. Ha úgy érzi, vásárolgasson is kedvére, de egy élmény emlékeztetni fogja önt arra, hogy az igazi boldogságot nem lehet pénzért megvenni, az belülről fakad.

Rák (06.22.–07.22)

Amiben egy ideje döntésképtelennek érzi magát, arra ezen a hosszú hétvégén megszületik önben a válasz. Miután eldöntötte, hogy mit kell tennie, már csak össze kell szednie az energiáit, és véghez vinni a dolgot! Vágjon bele bátran, sikerrel jár majd!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A hétvégén végre megszabadul egy dologtól (vagy személytől!), ami régóta hátráltatja vagy legalábbis elkedvetleníti. Használja ki a lehetőséget, lépjen-fejlődjön tovább!

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy összejövetel a barátokkal ezen a hétvégén az év egyik legjobb, legemlékezetesebb estéje lesz. Feledkezzen bele a pillanatba, élvezze a többiek társaságát, sok energiát tud majd meríteni ezekből a pillanatokból!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Sokan szorulnak segítségre mostanában, és ha tud, szakítson időt a jótékonyságra a négy nap során, de alkalma nyílik majd segíteni egy önhöz közel álló személynek is. Ne szalassza el a lehetőséget, ön talán még többet fog épülni az élményből, mint az, akinek segít!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Több helyre is hívják, de válasszon okosan, gondolja meg, kinek mire mond igent! Ne pazarolja jól megérdemelt pihenőidejét olyan személyekre, akik nem érdemlik meg, és olyan időtöltésekre, amik teljességgel haszontalanok!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Meg fog lepődni, milyen sokszor jut majd eszébe a spiritualitás ezen a hosszú hétvégén bizonyos élmények hatására. Most van a szabadideje, ezúttal ne hessegesse el ezeket a gondolatokat, hanem mélyedjen el bennük bátran és nyugodtan!

Bak (12.22.–01.19.)

Váratlan helyről kap bókokat a hétvégén, de legyen felkészülve: nem érdemes elszerénykednie a dolgot! Ne jöjjön zavarba, ha az ön teljesítményéről és érdemeiről van szó, nagyképűsködés nélkül köszönje meg, ha bókolnak önnek, jöjjön az bárkitől!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Maradtak teendői a hosszú hétvégére, de ne csüggedjen, így is jut ideje majd a kikapcsolódásra! A szerencsének köszönhetően most a vártnál gyorsabban túl lesz azokon a feladatokon, amik nyomasztják.

Halak (02.19.–03.20.)

Korábbi kétségei ellenére ezen a hétvégén meggyőződhet arról, hogy érzelmi életében a dolgok pontosan úgy alakulnak, ahogy kell nekik. Fogadja el a megváltoztathatatlant, meglátja, minden egyszerűbb lesz így!

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete 2022-ben

3 csillagjegy, aki pénzhez jut 2022-ben

Éves horoszkóp: ez vár a csillagjegyekre 2022-ben

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dmitry Tkachuk)