Kelemen Anna: MZ/X-ben ellenfelet lát Elon Musk – videó

Az egykori pornószínésznő saját, magyar vonatkozású elmélettel állt elő az űr meghódításáról. 

2021. április 7., 11:58

Szerző:

Néha gyöngyszemeket lehet találni Kelemen Anna Instagram-oldalán, egy ilyen poszttal örvendeztette meg követőit tegnap is, amelyben a celeb azt fejtegeti, hogy szerinte köze van a Mézga család című egykori magyar rajzfilmsorozatnak Elon Muskhoz és az űrkutatáshoz.

Nem hosszú, nem bonyolult, de legalább kétségtelenül váratlan az elmélet. Érdemes megnézni az erről szóló videót:

(Kiemelt kép: Kelemen Anna hivatalos Facebook-oldala)

Az építőiparban sokszor hatványozottan igaz, hogy az olcsó megoldás lesz végül a drágább. Az előírások szigorodásával és a technológia fejlődésével azonban ennek ellenkezője is egyre többször igazolódik be. Nézzük tehát, mikor jön jól, ha az előírásoknak igazán vékony rétegben is megfelelő hőszigetelést, a BACHL Vákumpanelt választjuk.

Parkinson-kór. Tudjuk, látjuk, felismerjük. Hazánkban mintegy harmincezer beteget tartanak számon. Április 11. a Parkinson-kór világnapja. Egy érintett, Moravcsik Andrea írása.

 

A Mocsárosdűlő 156 hektáron helyezkedik el a III. kerületben. Van itt erdő, mező, legelő, kaszáló és természetvédelmi terület. Egyik oldalon a Pók utcai panelok, másik oldalon a panorámás villák szegélyezik. Dimény András képriportja.