Kárász Róbert még mindig küzd a poszt-covidos tünetekkel

 Szagokat és ízeket alig érez a műsorvezető.

2021. június 13., 14:07

Szerző:

– A háziorvosom azt tanácsolta, hogy mindig egy picit többet próbáljak, mint előtte, így amikor megint elkezdtem úszni, 800 méterrel kezdtem, most 1600 méternél tartok – árulta el az ATV műsorvezetője a Blikknek, aki korábban heti rendszerességgel edzett a medencében, ám a járvány miatt erre nem volt lehetősége. 

Aztán márciusban covidos lett, sokáig tartott is attól, hogy kórházba kerül, végül bár nem voltak enyhe tünetei, otthonában vészelte át a betegséget. – Most visszatértem és elindulok ezen a három kilométeres távon az Open Water Tournament nyílt vízi úszóversenyén, de nem azért, hogy nyerjek. Én önmagam ellen harcolok és a poszt-covidos tünetek ellen, amelyek még jelen vannak, az ízlelésem és a szaglásom például még nem tökéletes – mesélte a tévés.

(Kiemelt kép: 168 Óra archív)

A hazai strandkultúra ünnepén, július 31-én, a Strandok Éjszakáján számos program csalogatja a látogatókat a karibi hangulatot idéző pálmafás, fehérhomokos egyedi élménycentrumba, a Budapest tengerpartjaként ismert, pár éve a strandolásnak új minőséget adó Lupa Beach-re.