Magyar aludobozos víz körözte le a nemzetközi márkákat

Egy elismert szakértő szerint a magyar aludobozos víz páratlan tulajdonságokkal rendelkezik.

2024. szeptember 24., 09:27

Szerző:

Még a legismertebb brandeket is maga mögé utasította egy olyan aludobozos víz, amely egyre nagyobb figyelmet érdemel, ráadásul magyar termék – írta meg a Tények.

A FloeWater egyik különlegessége, hogy PET-palack helyett aludobozba kerül, ami egyrészt hatalmas jelentőséggel bír környezetvédelmi szempontból, hiszen újrahasznosítható, másrészt a víz minőségét is meghatározza. Nagyon magas koncentrációban (300mg/L) tartalmaz ásványi anyagokat, különösen tiszta, emiatt az egyik legegészségesebb ásványvíz jelenleg.

Ízvilága és remek tulajdonságai egy neves vízsommelier, Pat Eckert figyelmét is felkeltették, aki össze is hasonlította a világ legjobb termékeivel a magyar különlegességet.

A magyar aludobozos víz a nemzetközi porondon is megállja a helyét

Pat Eckert 2018 óta a Fine Liquids vállalat, illetve a Colors of Water projekt vezetője, és ha vízről van szó, az ő véleménye nemzetközi szinten is az egyik legfontosabb mérce. Nagy tekintélye van a szakmában, így már önmagában az is siker, hogy a FloeWater felkeltette az érdeklődését.

Nemrégiben megkóstolta az aludobozos vizet, és a Fine Liquids Instagram-oldalán egy videót is közzétett, amelyben hosszan méltatta azt. Mint írta, hatalmas meglepetést okozott neki a FloeWater.

Véleménye szerint már önmagában a víz tisztasága is értékelendő, ebből fakad a semleges íze is, ami igazán fontos egy ásványvíz esetében. A vízsommelier úgy gondolja, hogy akinek igazán fontos az egészsége, illetve az ásványvíz minősége, annak mindenképpen meg kell kóstolnia ezt a prémium terméket. A FloeWater annyira lenyűgözte, hogy elragadtatva sorolta a pozitív tulajdonságait, köztük a csomagolás dizájnját és a magas ásványianyag-tartalmát. Mint fogalmazott:

„Ez egy víz, amibe bele lehet szeretni!”

Arra is felhívta a figyelmet, hogy a FloeWater könnyedén felveszi a versenyt még a legnagyobb márkákkal is, mint például az Evian, a Fiji vagy a VOSS, ami már csak azért is hatalmas elismerés Pat Eckerttől, mert ő a vízkóstoló események egyik elismert bírója, így egyrészt rendkívül tájékozott a témában, másrészt valóban vannak tapasztalatai a világ legjobb vizeit illetően.

A Floewater egyébként nemrégiben elnyerte a rangos Monde Selection aranyérmét is, ami nem kis teljesítmény, hiszen az 1961 óta működő szakmai minőségi intézet minden évben díjazza a legjobb ásványvizeket is az üdítők, valamint az élelmiszerek mellett, és ezúttal a magyar vizet találták a legjobbnak.

A népszerű színésznő, Eva Mendes is a Floewater mellé állt, sőt szívesen vállalta az aludobozos ital népszerűsítését is, mert mint mondja, mindent megtestesít, ami fontos számára: a különleges ízt, az egészséget, a tisztaságot, és még a környezetet sem szennyezi az újrahasznosítható csomagolás, ami a színésznő szerint manapság hatalmas jelentőséggel bír.