Blikk: Elképesztően lefogyott Mészáros Lőrinc

Elképesztő átalakuláson esett át Mészáros Lőrinc. A nagyvállalkozó azóta fogy látványosan, hogy házasodni készül – írta a lap. 

2021. május 27., 14:54

Szerző:

 A milliárdos, aki gazdagabb, mint Mick Jagger, az NSO-nak adott nagyinterjút a Puskás Akadémiáról, de egy kérdésre válaszolva azt is elárulta, hogy részben elköltözik Felcsútról: egészen pontosan kétlaki életre készül fel, családi okokból; Várkonyi Andreával költöznek össze. 

„Nem fogalmaznék úgy, hogy elköltözöm, egyszerűen csak családi, praktikus okok miatt kétlaki életet alakítunk ki. Felcsúton nőttem fel, nem tudnék innen elszakadni, nagyon ragaszkodom ehhez a régióhoz érzelmileg, munkahelyi és családi okokból is. Azonban a mindennapok és a munkánk szükségessé tette egy budapesti bázis kialakítását is. Vagyis Felcsúton is sokat leszek továbbra is, nem csak amikor meccs van. De akkor, ha csak tehetem, mindenképpen”

– mondta a lapnak Mészáros Lőrinc.

A Blikk szerint a közelgő esküvője előtt álló üzletemberre „rá sem ismerni”. A képeken látszik, hogy az egykor mackós testalkatú milliárdos bizony kitesz magáért, a fogyása szemmel látható – írja a lap. 

(Kiemelt kép: Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia)

Az ELLE Decoration legfrissebb lapszáma a tavasz, a hamisítatlan stílus és a ránk váró élmények tökéletes keveréke. Különleges kalandozásunk során a designújdonságokat éppúgy útba ejtjük, mint a legfelkapottabb szállodákat és legvonzóbb enteriőröket. Mert a világ inspiráló!