06:50 - 09:00

JÖN: KeljfelJancsi

Fiala János műsora

Karácsony van, magány is van

2018. december 25., 07:11

Szerző: Herczeg Szonja

Hétfőn este 9 óra felé összesen négy ember volt az aluljáróban. Kellően fáztak, orrig be voltak bugyolálva. Ketten egymást ölelték, egy idős úrral két, láthatóan ismerős férfi és nő beszélgetett. Szenteste volt. Én pedig pár adaggal többet sütöttem, és mint már annyi évben, idén is lenéztem a környékemre. 

Nem hiszem, hogy az utolsó utáni falat bejglit is le kell tuszkolni, mert, közhely, de van, akinek egy szelet se jut. Gondoljanak önök is, az ünneplésekből hazafelé rájuk. Nem sokba telik, nekik viszont nagy öröm. 

2021. június 8., 17:02

Nem tudom, van-e a magyar kormánypárti sajtónak szövetségi kapitánya. Ha lenne, biztos szólnék neki, hogy változtasson a taktikáján, mert a kormányhű sajtó-fiúk úgy megsértődtek, hogy olyan válogatott hülyeségeket beszélnek össze és vissza, hogy Isten ments, hogy ezek a pápa fülébe jussanak.

A minap egy szélső-jobboldalinak mondott publicista, aki valamiért kiszorult abból az orgánumból, ahol korábban hosszú cikksorozatban osztotta az eszét – teszem hozzá nem is eredménytelenül –, olyan jobboldali, meghatározó politikai személyiségeket szólt meg média-megnyilvánulásaik kapcsán, amire az elmúlt időben nem volt példa. 

Én nem ismerek olyan magyar politikus-feleséget, aki pironkodott volna magyar politikus-férje verbális tevékenysége okán, csak lojálisat, aki a megmagyarázhatatlant is kimagyarázta. Fiala János írása.