Zámbó Jimmy egy másik ismert színésznőt is megkörnyékezett: Megígért fűt-fát, csak randevúzzak vele

Még egy csinos színésznő vallotta be, hogy Zámbó Jimmy be akarta hálózni.

2023. január 16., 07:44

Szerző:

A múlt hét egyik legnagyobb sztorija volt, hogy Zámbó Krisztián és Delhusa Gjon is beszéltek arról, hogy Zámbó Jimmynek nem sokkal a halála előtt viszonya lehetett Gregor Bernadett színésznővel.

A Blikk most egy újabb fotót és sztorit varázsolt elő az archívumból: itt Zámbó Jimmy és Nyertes Zsuzsa kettőséről van szó.

Ők annak idején a Westend megnyitóján találkoztak 1999-ben, itt készült róluk közös fotó, amelyen Zámbó Jimmy megfogja a színésznő kezét.

Nyertes Zsuzsa 2015-ben beszélt az esetről, és nyilatkozata most újra érdeklődésre tarthat számon, hiszen az RTL-en futó A király című sorozat miatt újra megnőtt az érdeklődés Zámbó Jimmy életének részletei után. Az akkor 40 körüli színésznő korábbi nyilatkozatában többek között a következő szerepel:

„igen hevesen csapta nekem a szelet. Mindent megígért, fűt-fát, meg hogy a csillagokat is lehozza nekem az égről, csak randevúzzak vele valamikor.”

Mindezt annak ellenére, hogy akkor találkoztak először. Nyertes Zsuzsa azonban kapcsolatban volt, így szóba sem jöhetett részéről a flört.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)