Zalatnay Sarolta gyászol: legjobb barátnőjét veszítette el sokkoló hirtelenséggel

Zalatnay Sarolta elmesélte, hogyan tudta meg, hogy barátnőjének, Aradszky László özvegyének problémák vannak az egészségével.

2022. május 13., 13:34

Szerző:

Elhunyt Aradszky László özvegye, Aradszky Éva, akiről most közeli barátnője, Zalatnay Sarolta beszélt a TV2-n a Mokka című műsorban. A 74 éves híresség 60 éve állt baráti viszonyban a népszerű táncdalénekes özvegyével. Aradszky Éva nemcsak barátnője, hanem egyben a sminkese és fodrásza is volt Zalatnaynak. Az énekesnő így beszél arról, hogyan ismerkedtek meg – későbbi barátnője eredetileg Zalatnay édesanyjának fodrásza volt:

„az Évi előbb volt anyám fodrásza, mint hogy megismert engem. És ő volt az, aki lebuktatott annak idején, mert anyám ment oda, és »hű, a Cincura annyira jól énekel«, anyám meg így ült, hogy »mit csinál?!«”

Így tudta meg Zalatnay Sarolta édesanyja, hogy lányából akár még énekesnő is lehet. A lebuktatás ellenére jó barátságban maradtak, Zalatnay volt Aradszky Éva esküvői tanúja.

Aradszky László 2017-ben hunyt el, özvegye egészségügyi problémáiról Zalatnay Sarolta csak három-négy nappal ezelőtt értesült. Ezt így meséli el:

„három-négy nappal ezelőtt fölhívom, nem is tudom, miért, nem volt semmi konkrétum. Mondom, »Évi, figyelj!«, azt mondja, »várj egy kicsit«, és ilyen fura hangon. Mondom, »mi van, valami bajod van?« –  »hát igen, egy kicsit nem vagyok jól, és megyek kórházba kivizsgálásra.« Valami kis vérnyomásgondról mondott [valamit], hogy talán magas, mindegy, nem lényeges. De nem úgy mondta, hogy baj van. És kiderült, hogy azért voltak bajok, csak ő sem beszélt róla soha.”

Zalatnay Sarolta érezte, hogy ez valószínűleg nem igaz, mégis sokkolta, hogy barátnője ilyen rövid idővel ezután elhunyt.

Az énekesnő az alább megtekinthető interjú végén karrierjéről is beszél: a DR BRS művésznéven ismert rapperrel dolgozik most együtt, akivel a legnagyobb Zalatnay-slágereket dolgozzák át együtt.

Még többet Zalatnay Saroltától

Zalatnay Sarolta élő adásban fedte fel sokkoló titkát: íme, mi van a lakásában

Révész Sándor sztrók utáni állapotáról beszélt volt felesége, Zalatnay Sarolta

Zalatnay Sarolta gondolatai a halálról: Nem akarok koporsóba kerülni

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)