Zalatnay Sarolta élő adásban fedte fel sokkoló titkát

A Mokka stábját Zalatnay Sarolta beengedte a lakásába, innen ment a közvetítés.

2021. december 1., 12:15

Szerző:

Azzal indította a decembert Zalatnay Sarolta, hogy élőben bejelentkezett a Mokka című reggeli műsorba a TV2-n. A tárnoki lakásába kiment stáb azt örökítette meg, hogy néz ki a 73 éves énekesnő lakása az adventben már kipakolt karácsonyi díszítéssel. Eközben derül ki, hogy a Cini néven is ismert híresség olyan 10 éve nem szedi le a karácsonyfát. A fa hosszú évek óta ott áll már feldíszítve, Zalatnay csak átdekorálja azt az évszaknak, illetve az aktuális ünnepkörnek megfelelően.

„A karácsonyfa egész évben áll. [...] Néhány napja szedtük le a halloweeni díszeket róla. Most már karácsony, illetve mikulás, és ez így marad egészen Valentin-napig. Valentin-nap lecserélve: szívecskék, szeretlek, satöbbi. Utána a nyuszi, húsvét. Nyáron [...] nyári: virágok, gyümölcsök, mindent fölrakok rá. Mondjuk az sokáig nem marad, mert a gyümölcs meg egyéb egy kicsit megrohad, akkor azt le kell szedni. De a fa mű, úgyhogy az azért működik. És utána elölről az egész: Halloween, Mikulás, satöbbi”

– magyarázza el Zalatnay Sarolta, hogy ő miért nem teszi el már egy évtizede a karácsonyfát. A fán kívül még rengeteg egyéb ünnepi dekoráció is van a lakásban, ezeknek egy részét az énekesnő lánya tette fel előző este a riportra készülve.

Az énekesnő szeptemberben arról beszélt, hogy rosszabbodik az állapota, pánikrohamai kiújultak, és nagyon tart a negyedik hullámtól, ami mostanra sajnos nagyon is elérte Magyarországot, de erről a témáról az alábbi riportban nem esett szó.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)