Révész Sándor sztrók utáni állapotáról beszélt volt felesége, Zalatnay Sarolta

Zalatnay Sarolta a Mokkában mondta el, hogy van most Révész Sándor.

2022. március 18., 12:46

Szerző:

Révész Sándor szerdán a Facebookon jelentette be egy kórházban készült videóban, hogy sztrókot kapott és küzdelmes napokat él meg – most volt felesége, Zalatnay Sarolta tudósított a Piramis együttes frontemberének állapotáról a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában. A 74 éves énekesnő a következőket mondta 68 éves egykori házastársáról:

„hála Istennek sokkal jobban van. Tegnap beszéltem a nejével is. Abszolút mindenki bizakodó, mert úgy tűnik, hogy időben kapták el a dolgot, tehát időben kórházba került. Már rehabilitáción van. Az a kép van előttem – és ez a rosszban is a jó –, hogy a videóüzenetén mondja, hogy köszöni, hogy ennyien szeretik és ennyien imádkoznak érte, és utána kikacsint a kamerából, ami azt jelenti, hogy egy kicsit még mindig ott ez a csibészség meg a hódítás. Ez nagyon jó jel, azt hiszem.”

Az interjú egyik további érdekes mozzanata, amikor Zalatnay Sarolta visszaemlékszik arra, amikor a hetvenes években összeházasodtak Révész Sándorral. Első férjével kapcsolatban a következőképpen fogalmaz:

„nem vagyunk napi kapcsolatban. [...] Egy borzasztóan nagy szerelem volt, meg viharos is. Dehát huszonévesek voltunk, mit várna mást az ember.”

Íme a teljes videó.

Betegség, gyógyulás

Ábel Anita Kulka Jánosról: Nem tudtam abbahagyni a sírást

Schobert Norbert agyának 50 százaléka nem működött az érelzáródása után

Rózsa György otthon is kórházi körülmények között lábadozott a balesete után

(Kiemelt kép: dfp.hu)