Íme az első fotók: ilyen lesz Vilmos és Harry herceg A koronában anyjuk, Diana hercegné oldalán

Íme az első képek A korona ötödik évadából! Vilmos és Harry herceg eddig csak kisbabák voltak a sorozatban, de most már...

2022. október 15., 16:18

Szerző:

 A Netflix egyik legnépszerűbb sorozata A korona: a széria II. Erzsébet királynő életét kíséri végig. A bemutatás előtt álló ötödik évad a '90-es évek történetét dolgozza majd fel. A királynő szerepében mostantól Imelda Staunton lesz majd látható (Claire Foy és Olivia Colman után), és ebben az évadban nyilván Vilmos és Harry herceg is nagyobb szerepet kap majd – eddig értelemszerűen csak kisbabák voltak a '80-as éveket bemutató részekben.

Nos, a Netflix frissen publikált néhány fotót az új évadról, és ezeken feltűnik a kiskamasz Vilmos és Harry is. Alább láthatja a fotókat.

Új színészek még az előző évadhoz képest: az ötödik évadban Jonathan Pryce alakítja Fülöp herceget, Dominic West lesz Károly herceg, és Elizabeth Debicki alakítja majd Diana hercegnét. Érdekesség továbbá, hogy John Major miniszterelnököt Angelina Jolie első férje, Johnny Lee Miller személyesíti majd meg.

Az új évadot november 9-től lehet majd megnézni.

(Kiemelt kép: A korona hivatalos Instagramja)