Olyan titok derült ki Diana hercegnéről, ami mindent megváltoztat

Bizalmasa 24 év után törte meg a csendet.

2021. szeptember 2., 05:42

Szerző:

Már 24 év telt el azóta, hogy Diana hercegné életét veszítette egy autóbalesetben. Az évforduló alkalmából barátja és bizalmasa, Stewart Pearce a DailyMailnek mesélte el, hogy mire is készült valójában a hercegné a halála előtt.

Mint kiderült, Diana azt tervezte, hogy a válás után Hollywoodba költözik két fiával, Vilmossal és Harryvel – bár ehhez a királyi családnak biztosan lett volna egy-két szava, illetve szerelmével, Dodi AL-Fayeddel. Ráadásul nem véletlenül szemelte ki ezt az úticélt magának, ugyanis a hercegné filmes babérokra szeretett volna törni. A beszámoló szerint Kevin Costner akkoriban fel is kereste, hogy meg szeretné csinálni a Több mint testőr második részét, ám Diana ezt visszautasította, ugyanis nem akart színészkedni, kizárólag a kamera másik oldalán szeretett volna állni.

Stewart Pearce, aki 1995-től tanácsadóként dolgozott Diana mellett, olyan közel került a hercegnéhez, hogy az elárulta neki a legféltettebb titkait. Például azt is, hogy minden álma három olyan nagyszabású mozifilm, ami jótékonysági ügyeket mutat be. A tanácsadó azt is hozzátette, hogy nagy lehetőségei lettek volna Hollywoodban Dianának, ha az a szerencsétlen autóbaleset nem szól közbe.

(Kiemelt kép: PATRICK RIVIERE / AFP)