Azt pletykálják, hogy ő az a nő, akivel Vilmos herceg megcsalhatta Katalin hercegnét

Vilmos herceg és Katalin hercegné házasságáról egyre több pletyka lát napvilágot. 

2022. október 9., 09:00

Szerző:

Vilmos herceg és Katalin hercegné több mint egy évtizede élnek házasságban, de azt pletykálják, hogy bizony nekik is lehetnek problémáik. A trónörököst először 2019-ben vádolták meg azzal, hogy a feleségét megcsalja egy közeli barátjával, Rose Hanburyvel. A nő szintén részt vett Erzsébet királynő szeptemberi temetésén. 

A pletykák szerint Katalin hercegné és Rose Hanbury legjobb barátnők voltak, de 3 évvel ezelőtt valami megváltozott a kettejük kapcsolatában. Vilmos herceg próbálta játszani a békítő szerepét a két nő között, ugyanis a baráti társaságuk közös. A királyi családhoz közelálló források azonban tagadják, hogy Vilmos valaha megcsalta a feleségét, sőt azt mondják, hogy a házaspár felháborodott, amikor megtudták, hogy milyen pletykák terjengenek - írja a newidea.com

A 37 éves Rose Hanbury szintén házasságban él, a férje David Rocksavage. A párnak már három közös gyermeke született. A háromgyerekes édesanya világéletében közel állt a királyi családhoz, ugyanis a nagymamája Erzsébet királynő koszorúslánya volt az esküvőjén. Katalin hercegné és Rose Hanbury egy jótékonysági esemény során kerültek közel egymáshoz.

(Shutterstock)