A Nyerő Páros sztárja bevallotta: bűnözőként ennyivel többet keresett, mint most, az RTL műsorvezetőjeként

Varga Miklós az Éjjel-Nappal Budapest révén Joe néven lett híres, most a Nyerő Párosban volt, illetve a Survivort vezeti, de korábban alvilági figura volt, börtönben is ült.

2023. november 3., 08:41

Szerző:

Miközben Hajdú Péter múlt heti, megdöbbentő Berki Mazsi-interjúja már a négyszázezer megtekintésen is túl van, addig érkezik a Frizbi következő vendége, a Nyerő Párosból is ismert Varga Miklós, azaz ÉNBP Joe. A premier természetesen ezúttal is pénteken lesz, de addig is van egy videós beharangozó, plusz egy kis további előzetes a Blikktől.

Az interjúban szóba kerül majd, hogy Varga Miklós már fiatal kamaszként alvilági körökbe került, és egészen addig folytatta ezt az életmódot, amíg el nem kapták, és börtönbe nem zárták. 13 évesen már az éjszakában dolgozott, volt kidobóember, de illegális küzdősport-meccseken is részt vett, ahol a nézők fogadtak arra, hogy ő fog-e nyerni vagy az ellenfele.

„dolgoztam, portáztam, így belekerültem egy olyan alvilági körbe, ahol elindultam a rossz úton. Olyan voltam, mint egy katona, nekem nem volt szavam, ha valamit el kellett intézni, akkor szóltak, és volt egy csapat, egy brigád, akikkel elintéztük, amit kellett”

– így mesél Varga Miklós arról, hogy annak idején miből élt, méghozzá a jelek szerint remekül.

Mostani médiaszerepléseiről beszélve ugyanis a következő összehasonlítást teszi:

„abszolút nem a pénz motivál és nem érdekel. Én '98-ban vagy 2002-ben tizenötször ennyit kerestem és nem dolgoztam, csak egy órát. Érted a különbséget?”

Alább lehet megtekinteni a beharangozót.

(Kiemelt kép: a Nyerő Páros Instagramja)