Mentoráltja üzent Galambos Lajosnak a börtönbe: Jó lenne, ha olvashatná ezt odabent

Galambos Lajos számára van üzenete Kozelka Lászlónak, azaz Lagzi Lacinak.

2023. október 29., 06:23

Szerző:

Galambos Lajos április végén vonult a börtönbe, hogy megkezdje 3 év 6 hónapos büntetését. A hírek szerint igen rossz bent a helyzete: súlyos problémái vannak az evéssel, a tisztálkodással és úgy általában a létezéssel is: betegsége miatt gyakorlatilag semmit nem tud egyedül csinálni. Ügyvédje révén azért nyújtott be kérelmet, hogy egészségi állapotára tekintettel házi őrizetben tölthesse le a büntetését, de a kérelmét elutasították. De a Lagzi Lajcsi néven ismert zenész már így is büntetése felénél tarthat az előzetesben töltött idő beleszámításával és a megadható kedvezmények maximumában reménykedve.

Azonban még így is mindenképpen hónapok vannak hátra a mulatóssztárnak Baracskán, és most mentoráltja, Lagzi Laci üzent neki egy Bors-interjú formájában.

„Ott voltam Lajcsi mellett az utolsó fellépésén és ott leszek akkor is, amikor kijön a börtönből, hiszen ez egy barát dolga. Az utóbbi hónapokban életben tartottam a mulatós lángját és rengeteg önálló fellépésen vagyok túl”

– mondja Lagzi Laci az interjúban, aki természetesen a művésznevét is a Dáridó sztárjától kapta.

És íme a címben említett üzenet:

„nem mondhatnám, hogy meglep az a szeretet, amivel nem csak felém, de Lajcsi felé is fordulnak az emberek. Nagyon jó lenne, ha olvashatná ezeket a sorokat odabent és tudná, hogy mennyien szeretik és támogatják őt és persze azt is, hogy rengetegen várják már, hogy újra trombitát és mikront ragadjon és felcsendüljön mondjuk a Hosszú, fekete haj! A legutóbbi koncertemen is sokan jöttek oda hozzám és kértek, mondjam meg Lajcsinak, hogy szeretnének már az ő koncertjein is táncolni, énekelni, pont mint korábban.”

Lagzi Laci arra számít tehát, hogy a közönség ugyanazzal a szeretettel fogja visszafogadni Lagzi Lajcsit, amivel mindig is rajongtak iránta.

(Kiemelt kép: Galambos Lajos Instagramja)