Galambos Lajos luxusbirtokának ügye nem várt fordulatot vett

Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi egy ideje már árulja a mocsai luxusbirtokot. De most...

2023. szeptember 27., 08:09

Szerző:

Egészségügyi problémái ellenére Galambos Lajos április végén bevonult a börtönbe, hogy megkezdje a 3 év 6 hónapos büntetéséből fennmaradó rész letöltését. Közben az is kiderült, hogy a Lagzi Lajcsi néven ismert zenész luxusingatlanja újra eladó, és hogy a mocsai birtok a zenész kb. 5 milliárd forintot szeretne (a pontos ár 4,85 milliárd forint).

A birtokról olyan részleteket lehet tudni, hogy a hozzá tartozó kastély alapterülete 920 négyzetméter, és az épület 33 szobát tartalmaz. A helyiségek között van például a 8 szoba és 8 fürdőszoba mellett egy „képgaléria”, egy „piano szoba”, egy „Gourmet konyha” (nagy G-vel) és egy „melegítőkonyha”.

Most a Kiskegyed című lap ír egy meghökkentő hírt a birtokról: eltűnt az ingatlannal kapcsolatos hirdetés a netről. Ez akár azt is jelenthetné, hogy végre sikerült eladni, de a legfrissebb értesülések szerint nem ez a helyzet.

Úgy tűnik, megfelelő vevő hiányában a család meggondolta magát, és továbbra is ott laknak a birtokon. Galambos Lajos otthonápolási kérelmet terjesztett elő, amit ugyan egyszer már elutasítottak, de a jelek szerint nem kizárt, hogy arra számít, hogy hamarosan hazatérhet majd a birtokra.

(Kiemelt kép: Galambos Lajos Instagramja)