Hatalmas csapás Galambos Lajosnak: nem jött be, amiben reménykedett

Galambos Lajos hiába reménykedett, nem jók a kilátásai.

2023. szeptember 6., 08:13

Szerző:

Galambos Lajos három év, hat hónap terjedelmű büntetését tölti jelenleg. Az elítélt zenész számára a börtönélet azért különösen nehéz, mert az utóbbi időben nagyon leromlott az egészségi állapota. Bevonulása után nem sokkal egy hetet a börtönkórházban töltött Berettyóújfalun, de aztán visszakerült Baracskára, ahol lefogyott és az ételt csak leturmixolva tudta megenni.

Ennek alapján a Lagzi Lajcsi néven is ismert híresség otthonápolási kérelmet nyújtott be, de a Blikk most megírta: a kérelmét elutasították. Ez azt jelenti, hogy Galambos Lajos hiába reménykedett abban, hogy otthon lábadozhat majd, a betegségét a hatóságok nem ítélték olyan súlyosnak, hogy az ne tenné lehetővé a büntetés letöltését.

Hogy pontosan milyen állapotban is lehet a dáridós trombitás, arról a legutóbb az ügyvédje, dr. Csontos Zsolt nyilatkozott:

„nem javul az egészségügyi állapota, mondhatni, napról napra rosszabb. Nyilvánvalóan az alapbetegségeinek nem tesz jót ez az élethelyzet. De a rémhírekkel ellentétben nincsen életveszélyben!”

Maga Galambos Lajos pedig a következő üzenetet küldte a múltkor:

„a tudat tart életben, hogy ki fogok menni innen. És a családom támogatása. Nem kell aggódni értem.”

Dr. Csontos Zsolt most megint nyilatkozott, megerősítve az elutasítást. Nyilatkozata többek között azt is tartalmazza, hogy Galambos Lajos hogyan fogadta a hírt:

„sajnos a döntés óta Lajcsi egészségi állapota tovább romlott. Mondanom sem kell, először letaglózta a hír, ami teljesen érthető, hiszen azt remélte, hogy kedvező döntés születik az ügyben, ám utána sikerült összeszednie magát, és amikor találkoztam vele, már újra a jövőt tervezgette, hogy mi mindenbe is vág majd bele a szabadulása után.”

(Kiemelt kép: Galambos Lajos Instagramja)