Kész a jelentés: Berki Mazsi megtudta, mi okozota Berki Krisztián halálát

Berki Mazsi megkapta a halottvizsgálati bizonyítványt, amely tartalmazza Berki Krisztián halálának okát.

2022. június 30., 07:30

Szerző:

Lassan két hónapja, hogy meghalt Berki Krisztián, és az esettel kapcsolatban a legtöbbeket foglalkoztató kérdés, hogy pontosan mi is okozhatta a mindössze 41 éves médiaszemélyiség halálát. Azt korábban ő maga sem titkolta, hogy a testépítéshez szteroidokat használt, majd az is kiderült, hogy a lakásán kábítószergyanús anyagot találtak, de arról nem érkezett hivatalos információ, hogy ezek valóban közrejátszottak-e a halálában.

Nos, a Blikk terjedelmes összeállítást közöl a halottvizsgálati bizonyítványról és a halálesetről kiállított toxikológiai jelentésről, és a lap azt írja, hogy mind a kettő elkészült. A halottvizsgálati bizonyítványt hetekkel ezelőtt átadhatták Berki Mazsinak, és mivel ez a dokumentum tartalmazza a halál okát, az özvegy minden bizonnyal tudja már jó ideje az igazságot.

Berkiék arról ismertek, hogy mindent megosztanak a közösségi médiában a szüléstől kezdve a házassági problémákig, Berki Mazsi férje halálának okát mégsem hozza nyilvánosságra. Hogy ennek mi az oka, azt csak találgatni lehet. A Blikk szerint a válasz nem a jelentés tartalmában keresendő, hanem a lap szerint az lehet a részleges hallgatás oka, hogy Berki Mazsi élete legnehezebb időszakát éli meg éppen.

Az mindenesetre bizonyos, hogy nem sokkal Berki Krisztián halála után Zacher Gábor azt nyilatkozta, hogy a lakáson talált gyanús anyagról készült toxikológiai jelentés napokon belül meglesz, úgy vélte, hogy lehet, hogy még azon a héten. A jelentés nyilván el is készült, de ezek szerint az a döntés született, hogy a tartalmát egyelőre nem osztják meg a nyilvánossággal.

Berki Mazsi elment Balira, de visszatért a közösségi médiába

Berki Mazsi elárult egy titkot az utazásairól

Berki Mazsi szívbemarkoló üzenete Baliról: Nekem most két nagy feladatom van

Berki Mazsi sírva pakol a bőröndbe új videóján

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)