Berki Mazsi elárult egy titkot az utazásairól

„Elárulok még valamit Nektek, amit eddig nem tudtatok rólam… ” – kezdi Berki Mazsi a történetet.

2022. június 29., 12:14

Szerző:

Berki Mazsi visszatért a közösségi médiába férje elhunyta után másfél hónappal. Jelenleg Indonéziában, Balin van egy olyan elvonuláson, ahova eredetileg Berki Krisztiánnal együtt mentek volna, és képeit-beszámolóit sokan kíváncsian, néhányan rosszindulattal figyelik.

Legutóbbi posztját a Fluffy Slippers nevű cég szponzorálta, és Berki Mazsi jó influencerhez híven a reklámszöveg mellé elhelyezett benne egy személyes sztorit is. A következőt írja korábbi utazásaival kapcsolatban:

„elárulok még valamit Nektek, amit eddig nem tudtatok rólam… többször előfordult már, hogy az utazás végén a bőröndök csak egy részét viszem haza magammal és a másik felét az ott élőknek ajándékozom… nem azért mert nem szeretem ezeket a darabokat, hanem azért mert számomra öröm adni, főleg olyan embereknek, akiknek nem adatik meg, hogy ennyi ruhájuk és cipőjük legyen. Látni kellene ezeknek az embereknek az arcát…”

Berki Mazsi a jótékony akciót minden bizonnyal általában akkor hajtja végre, ha még Magyarországnál is elmaradottabb országba látogat el. Berki Krisztiánnal az utolsó közös utuk idén tavasszal volt, három hetet töltöttek Mexikóban.

 

Berki Mazsi és az utazás

Berki Mazsi szívbemarkoló üzenete Baliról: Nekem most két nagy feladatom van

Berki Mazsi sírva pakol a bőröndbe új videóján

Hazatért Mexikóból Berki Krisztián és Berki Mazsi

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)