Berki Mazsi nagyon durva kommenteket kapott, le is tiltotta a hozzászólásokat

Íme, mit mondanak azok, akik Berki Mazsinál jobban tudják, hogy Berki Mazsinak hogyan kéne gyászolnia másfél hónapja meghalt férjét.

2022. június 29., 09:05

Szerző:

Berki Krisztián május 6-án hunyt el, és özvegye, Berki Mazsi nemrégiben visszatért a munkához, azaz a (közösségi) médiában való szerepléshez, illetve az influencerkedéshez. Ez utóbbi részeként jelenleg Balin, Indonéziában van egy jógatáborban, amint arról videót is publikált a YouTube-on.

Nos, a Promotions.hu nevű oldal összegyűjtött pár gyűlölködő kommentet, mielőtt azok eltűntek volna, hiszen a 8 hónapos kisbabát nevelő Berki Mazsinak férje elvesztése után érthető módon nincs túl sok kedve olyan hozzászólásokat olvasgatni, mint például

„Balin gyászolsz, te féreg?! Nem szégyelled magad?! Egyébként is mi van azzal, hogy a kedves férjed mekkora adósságot hagyott rátok??? Akkor mégis mi a büdös p.csából van neked pénzed utazgatni. Szánalmas vagy...”

Valaki más Epres Pannihoz és Vajna Tímeához hasonlítja Berki Mazsit a következőképpen:

„Miért????? Miért teszed közzé »mérhetetlen« fájdalmad???? Végy példát Benedek Tibor özvegyétől, aki némán, összetört szívvel próbál »túlélni«!!!! Vajna Timike kettő, szép képeken, »kisírt« szemmel tengerparton haldoklunk...”

Amint emlékezetes, Vajna Tímea még évekkel férje halála után is kapta az olyan kommenteket, hogy miért nem gyászol. Berki Mazsi YouTube-csatornáján le vannak tiltva a kommentek, Instagramján csak pozitív hozzászólások olvashatók jelenleg.

Ha önt is ennyire idegesíti Berki Mazsi, akkor az alábbi három cikket ne olvassa el!

Berki Mazsi szívbemarkoló üzenete Baliról: Nekem most két nagy feladatom van

Berki Mazsi vallomása: önzetlenül szerettem ezt az embert, aki annyian utáltak

Berki Mazsi álmában sem gondolta volna, ami legutóbbi videója után történt

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)