Hódi Pameláék balesetet szenvedtek a Maldív-szigeteken, tetemes kár is keletkezett

Hódi Pamela azt mondja, a kárt meg kellett téríteniük, így költségesebb lett a nyaralás.

2022. február 25., 10:29

Szerző:

Tóth-Hódi Pamela hatszázezer követője jól tudja, hogy a modell-influenszer és férje, Tóth Bence januárban a Maldív-szigeteken nyaraltak – arról azonban csak most tudtunk meg részleteket, hogy közben történt velük egy kínos baleset. Berki Krisztián exe akkor csak a következőket írta egy posztban, amelyen egy jet-skin ülve látható:

„a nagy rájanézegetés közben belementem Bencébe, míg egy helyben álltunk, úgyhogy inkább a kárt rendeztem. Nem volt vészes, és még fotót is csinálhattam a végén.”

Nos, a Story magazin legfrissebb száma interjút közöl Tóth-Hódi Pamelával, és a beszélgetésben szóba kerül ez az eset is. Eszerint a baleset egészen pontosan a következőképpen történt:

„voltunk kajakozni és jet-skizni. Ez utóbbi fantasztikus élmény volt, életemben először próbáltam ki. Nagyon élveztem, de történt egy kis baleset is… A túravezetőnk felhívta a figyelmünket, hogy ott köröznek körülöttünk a ráják, és elkezdte terelgetni őket, miközben mindenki leállította a motort. Engem azonban magukkal sodortak a hullámok, és az én járművem belecsapódott Bencéébe. A kárt persze kifizettük, így kissé költségesebbre sikerült a nyaralás, mint eredetileg terveztük, ez azonban nem vette el a kedvünket.”

Vigyázzunk magunkra és egymásra!

Fluor Tominak autóbalesete volt

Kulcsár Edina durva balesetet szenvedett, véres fotót posztolt

Súlyos balesetet szenvedett, mentő vitte kórházba A Konyhafőnök győztesét

(Kiemelt kép: dfp.hu)