Súlyos balesetet szenvedett, mentő vitte kórházba A Konyhafőnök győztesét

Centiken múlott, hogy lebénulás nélkül megúszta a balesetet a 2019-es Konyhafőnök győztese, Janko Patrik.

2022. január 10., 14:15

Szerző:

Az RTL Klub csatornán A Konyhafőnök című realityszéria győztese 2019-ben Janko Patrik lett. Alább egy emlékeztetővideót tekinthet meg a jelenleg kutyaeledellel is foglalkozó szakács győzelméről.

Nos, Janko Patrik azt mesélte el a Bors című lapnak, hogy nem sokkal karácsony előtt súlyos balesetet szenvedett, amikor egy jeges lépcsőn ment lefelé és elcsúszott. A férfi hanyatt esett a lépcsőn, és bár nagyon rosszul érezte magát, és továbbment, de később úgy érezte, kénytelen kihívni a mentőket. Mire kiértek, Janko Patrik már ájulásközeli állapotban volt. A balesetről többek között a következőket nyilatkozta:

„az volt a szerencsém, hogy kapucnis kabát volt rajtam, ami tompította az ütést. Két lépcsőfokra estem, a harmadik széle pedig a nyakcsigolyámnál volt. Ha az eltalál, akkor a Jézuskától kerekesszéket kellett volna kérnem karácsonyra…”

Janko Patriknál végül bordarepedést állapítottak meg, és a szakács két nappal ezelőtt megjelent posztjában azt írja, már jobban van, vissza tud térni dolgozni.

„Szerencsére már fél napot is kibírok lábon állni (már tésztát is bírtam gyúrni, jejjj!), akkor hajrá vissza!”

(Kiemelt kép: RTL Klub/Sajtóklub/A konyhafőnök)