Fluor Tominak autóbalesete volt

Fluor Tominak egy éve van jogosítványa, Istenes Bence cukkolja is, hogy mennyire rosszul vezet.

2021. december 8., 12:00

Szerző:

Kedd este új epizóddal jelentkezett az IstenEst, azaz Istenes Bence YouTube-sorozata, és ebben Fluor Tomi elmeséli, hogy nemrég volt egy kisebb balesete. A 34 éves rappernek egy éve van meg a jogosítványa, korábban motorral közlekedett, és az alábbi videó felvételének napján nekiment a kocsijával egy parkoló autónak. Istenes Bence a következőképpen vezeti fel a történetet.

„Sajnos hoztunk egy rossz döntést és végül ő vezetett, merthogy nálam bent voltak a gyerekülések. Többen mentünk és neki kellett vezetnie. Senki nem üljön soha a Tomi mellé”

– figyelmeztet viccelődve Istenes Bence. Miután a műsor vendégei, Kovácsovics Fruzsi és Marics Peti meglepődnek, hogy ez a baleset pont akkor, nem sokkal korábban történt, Fluor Tomi közbeszól, hogy

„ne nevezzük már balesetnek!”,

de erre Marics Peti azt mondja, hogy

„belementél valakibe, az mi?”

Flour Tomi ezután bemutatja két tárggyal, hogy hogyan történt a különösebb kárt feltehetőleg nem okozó koccanás. Istenes Bence hozzáteszi barátjáról, hogy „jófej volt, mert legalább hagyott cetlit”, bár visszaemlékszik, hogy

„kérdeztem tőle, hogy nem zavarta-e, miközben tolatott, az egyre intenzívebben sípoló tolatóradar.”

Az alábbi videóban a fentieket tartalmazó rész 8:10-nél kezdődik, és van benne még bőven poénkodás arról, hogy Fluor Tomi mennyire rosszul vezet.

(Kiemelt kép: dfp.hu)