Tóth Gabi mindennél merészebb közös videót posztolt új szerelmével, Papp Máté Bencével

Tóth Gabi és új szerelme hamarosan többet is mutatni fog.

2023. november 3., 07:34

Szerző:

Tóth Gabi a héten a Tények Pluszban beszélt először a válásáról, kiemelve, hogy Krausz Gáborral sokáig küzdöttek, mindent megtettek a házasságukért, de végül nem tudták azt megmenteni, be kellett látnia, hogy ha nem boldog, akkor tovább kell lépnie. Az énekesnő azt is hozzáteszi, hogy kislányukat együtt, közösen nevelik volt férjével. Új párját nem igazán említi, csak utal rá, hogy nincs egyedül:

„olyan szerető közegbe megyek haza amire minden ember vágyik, és minden embernek jár. Nagyon stabil hátországom van, és szellemi partner, egy olyan kapcsolódás, amit senki nem lát. És én ezért nagyon hálás vagyok.”

Alább lehet megnézni a teljes videót, amiben Tóth Gabi azt is mondja, hogy a magánéletének ez a része nem tartozik a nyilvánosságra, ezért nem mond többet.

A videóban Tóth Gabi említi, hogy vasárnap a Sztárban sztár leszek!-ben előadja majd az új dalát, és hogy ez egy nagy dobás lesz. Nos, legfrissebb Instaposztjából kiderül, mi lesz a nagy különlegesség: új párjával, Papp Máté Bencével közösen fognak színpadra lépni, immár egy párért. Az utolsó filmkockák azt sugallják, mintha a koreográfia egy csókkal, de legalábbis összebújással végződne.

(Kiemelt kép: TV2/Tények Plusz)