Tóth Gabi mintha Krausz Gábort hibáztatná új dalával, az első reakciók kemények: Nem értem, miért kell őt sajnálni

Tóth Gabi hétfőn este jelentette meg új dalát Átkozott nyár címmel.

2023. október 31., 07:54

Szerző:

Egyszerű, fekete-fehér klip készült Tóth Gabi új dalához, aminek a premierje hétfőn este volt. Amint azt már előre tudni lehetett, a szám címe Átkozott nyár, és az énekesnő a következőket írja róla az Instagramon.

„Nem akarom mentegetni magam, én is ember vagyok, néha hibázom, de az igazság az, hogy nekem általában a szívem diktál. Mindig is különc voltam, ez nem újdonság, ezért igyekeztem megtalálni azokat az embereket, akik ezt megértik és elfogadják. Hiszem azt, hogy helyre tudom hozni, amit elrontottam , amiben hibáztam. De, »Ez vagyok én«! Mindenhez két ember kell, nem csak rajtunk múlnak életünk fontos döntései. Ezzel a dallal szeretném elmondani azt, amit eddig nem tudtam, vagy inkább nem akartam. Most úgy érzem, ennek is eljött az ideje.
A címadás nem véletlen, hisz azt üzeni, hogy az életünkben sajnos előfordulnak fájdalmas pillanatok, amiket nehéz megélni, viselni. Ez a nyár kemény volt, de szerencsére az, amim van, az enyém, és nem veheti el tőlem senki. Szeretek alkotni, énekelni, táncolni, szeretek szeretni és boldog lenni, és másokat boldoggá tenni! Néha kívül találom magam a megszokott dolgokon, az írott vagy íratlan szabályokon, miközben pont a nyugalmat keresem, a békét. Szeretettel küldöm a dalt azoknak, akik már voltak hasonló helyzetben egy nehéz döntés után, és persze azoknak, akiknek sokadszorra is sikerült felállniuk a padlóról. Nem vagytok egyedül, mindig van miért, kiért küzdeni, továbblépni.”

Mindenhez két ember kell, említi tehát Tóth Gabi, amivel mintha azt állítaná, hogy a válásukért Krausz Gábor ugyanúgy felelős, mint ő.

A teljes dalt a YouTube-on lehet meghallgatni.

Az Instagramon egyébként a megjelenő kommentek zöme pozitív, valaki például ezt írja:

„Nagyon ízlésesen nyúltatok ehhez most hozzá mind zenében, szövegben, vizualitásban. Gratulálok!”

A YouTube-on ki van kapcsolva, az Instagramon pedig korlátozva van a kommentelési lehetőség, így sokan a Redditen mondják el véleményüket a dalról. Itt jóval szerteágazóbb a kép, mint az Instán.

„Amúgy szerintem szép a dal, csak az ő szájából hiteltelen. Nem értem miért kellene őt sajnálni”

– írja valaki. Egy másik hozzászóló Tóth Gabi volt rajongójaként írja le magát:

„átlagos hangszerelés, bőven átlag alatti dalszöveg. Ha nem a Fidesz kegyeltje lenne, a kutya se hallgatná, már meg sem tudna kb. élni. Én nagyon szeretem a régi dalait (Elég volt, Jöjj még), de ez a hirtelen pálfordulás nálam már nem fér bele. Amúgy egy tehetséges énekesnő. ”

Megint más így sorolja fel az asszociációit:

„az eleje Karády Katalin-dallamok Tóth Gabi reszelős hangjával, a végén jááááájááájáá cigánybeütéssel. A kislányát – akivel nem haknizik – itt sem felejtette ki...”

De van olyan is, akinek az ellenérzései mellett is tetszik az Átkozott nyár:

„rosszul vagyok ettől a nőtől, és kicsit még szégyellem is magam, de nekem ez a dal most nagyon tetszik.”

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)