Tóth Gabi kemény kritikát kapott, Osváth Zsolt tajtékzik: Soha nem használnám egy gyerek halálát promóra

Osváth Zsolt kiakadt, hogy Tóth Gabi ahhoz a kislányhoz hasonlította magát, akit az öngyilkosságba hajszoltak az iskolatársai.

2024. szeptember 9., 08:54

Szerző:

Osváth Zsolt vasárnap este friss videót publikált, amelyben egyrészt Bese Gergő atya botrányáról, másrészt Tóth Gabi múlt heti, TV2-es interjújáról beszél.

Tóth Gabi szerdai interjúján akadt ki Osváth Zsolt

Osváth Zsolt korábbi videóban gyakran támadta Tóth Gabit, és amint azt a videóban említi, próbálja kerülni az énekesnő megnyilvánulásait, de a múlt héten a Tények Pluszban sugárzott interjú mellett nem tud elmenni szó nélkül. A szóban forgó videót mi is szemléztük, arról van benne szó, hogy egy 15 éves kislányt az öngyilkosságba szekálták az osztálytársai. Tóth Gabinak annyi köze van a tragédiához, hogy az édesanya az ő számával festette alá az egyik videót a közösségi médiában, amivel elhunyt gyermekét gyászolja. Az énekesnő az eset kapcsán többek között a következőket nyilatkozza:

„Erről én tudnék mesélni, mert elég nagy tapasztalatom van azzal kapcsolatban, hogy milyen, amikor az embert az interneten gúny tárgyává teszik, «magadnak köszönheted!», hibáztatnak, bántanak. És ez nemcsak a közismert embereknél van így, hanem sajnos a fiataloknál, a tinédzsereknél, iskolákban. Borzasztó volt megélni azt, hogy láttam, ahogy egy édesanya zokog a gyermeke sírja fölött, aki 15 évesen eldobta az életét magától.”

Az interjú aztán végül azzal folytatódik, hogy ajánlja a nézők figyelmébe a vasárnap esti Sztárban sztárt, amiben Tóth Gabi az exével, Trap kapitánnyal párbajozott. Mára már tudjuk, hogy Trap kapitány esett ki, Tóth Gabi jutott tovább a sztárutánzós énekversenyben.

Osváth Zsolt kritikája

Osváth Zsolt nem tudja megállni trágárság nélkül a fenti interjút, amik közül csak néhányat sípol ki.

„Fontos, hogy itt nemcsak Gabi, hanem az egész Tények stáb elmehet a büdös picsába”

– ezzel vezeti be Osváth Zsolt a témát. Megemlíti, hogy részben azért vált ki belőle ilyen indulatokat a téma, mert személyesen érintett:

„Mivel én is megpróbáltam eldobni magamtól az életemet tiniként, pontosan tudom, hogy mennyire fontos erről beszélni. Azt is tudom, hogy nem mindegy, hogy hogyan. Ezt viszont a TV2-nél nem tudták, fel is hívták Tóth Gabit, hogy fejtse már meg a történteket.”

Osváth Zsolt fel van háborodva, hogy Tóth Gabi az öngyilkosságig szekált kislányhoz hasonlítja magát.

„Az igen magasan művelt énekesnő szerint akár csak egy kontextusban is érdemes említeni azt, hogy egy ártatlan gyermeket az öngyilkosságba szekálnak az osztálytársai azzal, hogy felnőttként botrányt botrányra halmozva közszereplőként celebként, az emberek kritikát fogalmaznak meg róla – rólam is akár –, aki a nyilvánosságból él, és mondjuk csak a szakításakor kéri a sajtót, hogy ne keresse. Szerinte hasonló eset egy celeb basztatása és egy ártatlan gyerek halálba kergetése. Hát elmentek ti abba a...”

– és itt hosszú síposlás következik. Osváth Zsolt azt mondja, meg szokta kapni a kérdést, hogy ő miért gondolja, hogy olyan erkölcsi magaslatokon van, hogy kritizálhat másokat. A videó végén erre is megadja a feleletét:

„Nem én vagyok olyan nagyon fent, hanem ezek a dolgok és ezek az emberek vannak olyan nagyon lent. Nem én vagyok valaki fölött, hanem ők vannak a béka segge alatt. Mert lehet, hogy nem fogom cérnakesztyűben, de legalább nem tagadom, hogy megfogom... És soha nem használnám fel egy gyerek halálát promóra.”

Alább tudja megnézni Osváth Zsolt teljes videóját.

Bese Gergő ügyéről egyébként Pottyondy Edina is készített külön videót, amint azt Osváth Zsolt is említi a fenti felvételen. Amennyiben kíváncsi, mit mond a humoristanő a volt pap esetéről, kattintson a play gombra!

(Kiemelt kép: TV2/Tények Plusz)