Melegpornó-botrány: Bese Gergő készíthette az őt kompromittáló videókat

Az RTL azt állítja, több felvétel is eljutott hozzájuk azokból a kompromittáló videókból, amelyek Bese Gergő meleg-pornó-botrányához vezettek. Noha az explébános korábban azt állította, rászedték, ám az RTL Híradó szerint az intim felvételeket ő maga készítette.

2024. szeptember 9., 07:37

Szerző:

Az RTL Híradóhoz eljutott néhány azokból a kompromittáló felvételekből, amelyek Bese Gergő explébános melegpornó-botrányához vezettek. Mint ismert, a Válasz Online pénteken hozta nyilvánosságra, hogy a Fidesz sztárpapja, a Karmelitát és a Pest Srácok szerkesztőségét és a Megafont is megszentelő Bese Gergő melegpartikon vett részt, illetve tartós intim kapcsolatot ápolt más férfiakkal. A szexuális életével kapcsolatban készült egy akta, ami állítólag a legmagasabb kormányzati köröket is megjárta. A kalocsa-kecskeméti érsek 2024. szeptember 6-i hatállyal felfüggesztette papi szolgálata alól a korábbi dunavecsei plébánost. Szombaton Bese közleményt adott ki, amelyben azt állította, rászedték, bocsánatot kért és bejelentette a visszavonulását. Az RTL Híradóhoz került felvételek azonban arról tanúskodnak, hogy a videókat maga Bese készítette, ami nehezen hihetővé teszi, hogy rászedték volna.

Karkötői buktatták le Bese Gergőt

A Híradó közölte, hogy több felvétel is eljutott hozzájuk, amelyeken intim helyzetben férfiak láthatóak. A felvétel készítőjének csuklóján pont olyan karkötők vannak, amilyeneket Bese hordott korábban. Ez arra utal, hogy a felvételeket maga Bese készítette.

Az RTL szerint Bese korábban maga kereste meg az érsekséget, hogy kompromittáló felvételek vannak róla. Akkor Bábel Balázsnak azt állította, egy alkalommal úgy leitatták és elkábították, hogy egy padon ébredt fel. A papi szolgálatról akkor mentették fel, amikor az érsekséghez eljutott több felvétel, amin nem áldozatként, hanem a felvételek készítőjeként szerepel.

Az RTL úgy tudja, hogy kormányzati körökből többen azt javasolták Bese Gergőnek, hogy egy időre hagyja el az országot. Az utódját a jövő hét folyamán nevezhetik ki.

(Kiemelt képünk forrása: Bese Gergő hivatalos Tiktok oldala)

Gyűjtést szervez a Magyar Vöröskereszt és az Ökumenikus Segélyszervezet az árvíz elleni védekezés támogatására, így is hozzá lehet járulni az árvízvédelemhez.