Tóth Gabi megdöbbentő dolgot árult el arról, miért nincsenek már a közelében gyermekkori barátai

Tóth Gabi próbálja azért még tartani velük a kapcsolatot.

2022. március 12., 09:55

Szerző:

Nagyinterjút közölt a Blikk című újság honlapja szombat reggel Tóth Gabival. A teljes interjúért érdemes ide kattintani, alább csak két érdekességet emelünk ki.

Az énekesnő egyrészt ugyanis hajszínének szőkéről barnára változtatása révén arról beszél, hogy az élet más területén is hasonló változásra vágyik, most, hogy azt veszi észre, hogy kezd alábbhagyni az a médiafigyelem, amit ő támadáscunaminak élt meg az utóbbi egy-másfél évben:

„úgy éreztem, miután vége lett a támadáscunaminak, hogy végre túl vagyok rajta és ideje barnára váltani. Elég volt az extravaganciából, szeretnék kicsit visszavenni, elbújni, beolvadni.”

Tóth Gabi, aki a Pesti TV-ben a hazaszeretetről beszélt, de közben állítja, hogy neki semmi köze a politikához, másrészt az interjú egy másik pontján elárulja, hogy gyermekkori barátjainak zöme külföldre költözött. Arra kérdésre, hogy maradtak-e régről barátai, akikkel továbbra is tartja a kapcsolatot, a következő választ adja:

„igen, bár nincsenek a közelemben, a gyerekkori barátaim nagy része ugyanis külföldön él, de ma is az életem részei. Van egy barátnőm, akivel négy éves koromban ismerkedtem meg, a játszótéren.”

Magyarok külföldön

Szandi lánya elhagyta az országot, már San Franciscóból posztolt

Gombos Edinát gyilkossági ügyben hívták be a bíróságra az USA-ban

Köcse György és Stana Alexandra házassága egy külföldi munkalehetőségre ment rá

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)