Tóth Gabi drámai üzenetet publikált: Meghalt ifjuságom

Tóth Gabi egy elgondolkodtató idézettel üzent, és emlékezetes, hogy mikor vette ezt elő utoljára.

2023. szeptember 14., 10:24

Szerző:

Nem kétséges, hogy Tóth Gabi életében drámai időszak ez, hiszen véget ért a házassága és új kapcsolata kezdődött. Az énekesnő az utóbbi években rengeteget beszélt arról, mennyire fontos számára a vallás és a spiritualitás, és most Ady Endre egy versét tette ki Instasztoriba, ami minden bizonnyal jelzésértékű azzal kapcsolatban, hogy mi játszódik most le Tóth Gabi lelkében-életében.

Arról a versről van szó, amelynek címe „Az Úr érkezése”, és amely a következőképpen szól:

„Mikor elhagytak,
Mikor a lelkem roskadozva vittem,
Csöndesen és váratlanul
Átölelt az Isten.

Nem harsonával,
Hanem jött néma, igaz öleléssel,
Nem jött szép, tüzes nappalon,
De háborus éjjel.

És megvakultak
Hiú szemeim. Meghalt ifjuságom,
De őt, a fényest, nagyszerűt,
Mindörökre látom.”

Az énekesnőnek nagy kedvence lehet ez a vers, mert egyszer már kitette az Instára, akkor egy permanens posztban. Valamivel két évvel ezelőtt volt ez, akkor, amikor már csak kevés idő volt hátra a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusig, ahol Tóth Gabi a pápa előtt énekelt, és emiatt minden korábbinál több támadás érte. Úgy tűnik, amikor nehéz periódust él át az életében, ezt a verset szokta elővenni.

Tóth Gabi volt férje, Krausz Gábor egyébként tegnap üzent, ő idézet nélkül, de külföldről. Azt mondja, új fejezetet kezd.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)

Tegnap 15:23

Hamarosan piacra dobja egyedi, TISZA X AZAHRIAH snekaer kollekcióját a Tisza cipő az Astorián található boltjában. A rajongóknak nem árt majd igyekezniük, a cipők ugyanis mindössze két napig lesznek elérhetők.