Krausz Gábor megdöbbentő bejelentése: külföldön kezd új életet

Krausz Gábor nagy meglepetésre külföldről jelentkezett be, íme, hova utazott.

2023. szeptember 13., 09:57

Szerző:

Krausz Gábor sztárszakácsról augusztus eleje óta többet hallunk, mint bármikor korábban. Amint azt Magyarország lakosságának hozzávetőlegesen 100%-a jól tudja, véget ért a séf házassága Tóth Gabival, méghozzá azért, mert az énekesnő az egyik táncosával kezdett új kapcsolatot.

Krausz Gábor korábban rögzített műsora, a Séfek séfe nemrég indult be a TV2-n, és a legutóbbi nagy bejelentés volt, hogy bár botlábúnak tartja magát, a 41 éves médiaszemélyiség mégis indul a Dancing with the Stars című vetélkedőben szintén a TV2-n. A legutóbbi bejelentkezései mind arról szóltak, hogy kőkeményen készül a táncversenyre.

Ehhez képest nagy meglepetés, hogy szerda délelőtti Instasztorijában és posztjában azt jelenti be Krausz Gábor, hogy kiment Ausztriába. A helyszín, ahol a sztárséf kitárt karokkal fogadja be az erdőségek-hegyek panorámáját, az ausztriai Stájerországban található Kreischberg.

Mindez lehetne akár csak egy promóposzt a sok közül, de azért egy mégsem csak egy egyszerű reklám, mivel a fotón Krausz Gábor egy animált feliratot helyezett el, ami a következőt mondja:

„NEW CHAPTER”

Ez magyarul ugye annyit tesz, hogy „új fejezet”, tehát úgy tűnik, hogy Krausz Gábor most kezdi meg a szakítás után élete új fejezetét ezzel az ausztriai tartózkodással. Hogy a kintlét mennyi ideig fog tartani, azt nem lehet tudni, de minden bizonnyal túl hosszú nem lehet, hiszen Krausz Gábort immár szerződés köti, szerepelnie kell a Dancing with the Starsban.

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)