Kiderült, miért tűnt el Szűcs Judith: oka van annak is, hogy a celebtévéműsorokat visszautasítja

Szűcs Judith inkább távol marad a rivaldafénytől.

2022. november 14., 13:21

Szerző:

Szűcs Judith a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend, de az énekesnő egyre kevesebbet szerepel a médiában. Most kiderült, hogy a 80-as évek diszkókirálynője a szereplés helyett inkább a családjával tölti minden idejét, ami nem meglepő, ugyanis 13 évvel ezelőtt az igaz szerelem is betoppant az életébe.

„Nem tűntem el, csak nem akarok mindenáron szerepelni! Sok helyre hívnak, különböző celebtévéműsorokba is, de megválogatom, hogy mire mondok igent. Ha eddig nem csináltam magamból bohócot, ezután sem fogok!”

- mondta Szűcs Judith a Meglepetés magazinnak, amit a Femina szúrt ki.

Az énekesnő rengeteg időt tölt a lányával, Fülöp Tímeával. Azt is elárulta, hogy a lányát egy időben nagyon zavarta, amiért a hangját és a külsőjét is az övéhez hasonlították, ezért végül elhatározta, hogy nem a zenei pályán fog érvényesülni. 

 

„Nem akart második Szűcs Judith lenni”

- nyilatkozta a lányáról az énekesnő. 

Szűcs Judith a párkapcsolatáról is beszélt: a kedvesével 13 éve vannak együtt jóban-rosszban, de a népszerű énekesnő elmondása szerint, ők már örökre összetartoznak. Hozzátette, azt az egy dolgot sajnálja, hogy nem találkoztak korábban, mert nála figyelmesebb férfit el sem tud képzelni. Sőt, bónuszként az is kiderült, hogy a férfi nem horkol, ami a 69 éves énekesnő számára nagyon fontos. 

(Kiemelt kép: dfp - Zsigmond László D)