Szűcs Judith és párja nem terveznek esküvőt, pedig már 11 éve jegyesek

Boldognak és kiegyensúlyozottnak érzi magát a kapcsolatában Szűcs Judith.

2022. április 21., 14:48

Szerző:

Szűcs Judith pályafutása immár 50 éve töretlen, és bár mint minden előadó, úgy ő is egy rövid pihenőre kényszerült a koronavírus-járvány ideje alatt, most a Borsnak adott interjúban elárulta, hogy örömmel ünnepli meg karrierje jubileumát, sőt arról is beszélt, hogy bár már 11 éve menyasszony, de  nem terveznek esküvőt a párjával.

Az énekesnőről ugyan az utóbbi időben kevesebbet lehetett hallani, de mindenkit megnyugtatott, hogy nem veszett el, nemsokára újra láthatjuk a színpadon.

„Nem tűntem el! De mint minden énekest és előadót, engem is megállásra késztetett ez a pár év”

– kezdte a lapnak Szűcs Judith, utalva a COVID miatti nehéz időszakra és kevés szereplési lehetőségre.

A 68 éves énekesnő ugyan nem tervez nagyobb koncertet pályafutása 50. évfordulójára, de azt elárulta, hogy rajongóit nem hagyja fellépések nélkül. 

„Jubileumi nagy koncertet nem szeretnék adni, de természetesen most is színpadra lépek időnként. Visszavettem a korábbi tempóból, amikor két hét alatt hat fellépést is vállaltam. Mindenképpen megünneplem a pályafutásom évfordulóját, de apránként, a közönséggel együtt szeretnék mulatni”

– mesélte Szűcs Judith, akinek a pandémia alatt nagyon megváltozott az élete, és végre olyan dolgokkal tudott foglalkozni, amikre eddig nem volt ideje.

„Idén leszek 69 éves, 50 éve folyamatosan dolgoztam. Bejártam a világot, felléptem Japánban, az NDK-ban, Kubában és még rengeteg más helyen is. Most már a fiatalokon a sor, én pedig úgy gondolom, megérdemlem, hogy kicsit lelassítsak és élvezzem az életem. A pandémia jót tett velem, sok időt töltök a családommal, bevásárolni járok a piacra, főzök, aztán jönnek a közös étkezések”

– árulta el az énekesnő, aki hozzátette, hogy most igazán boldognak és kiegyensúlyozottnak érzi magát.

Szűcs Judithot az sem zavarja, hogy már több mint egy évtizede menyasszony, mert a párjával nagy boldogságban és összhangban élnek.

„Nekem most az a fontos, hogy boldog legyek minden területen. Rengeteg időt töltök a vőlegényemmel. Együtt főzünk és nagyon szerelmesek vagyunk, de nem tervezzük az esküvőt. Nem zavar, hogy több mint tizenegy éve vagyok menyasszony, a kapcsolatunk kiegyensúlyozott. Kimondhatom, hogy boldogok vagyunk”

– tette hozzá az énekesnő.

Ők is menyasszonyok még:

Szabó Zsófi megmutatta hatalmas gyémántgyűrűjét

Hosszú Katinka ismét férjhez megy

Nádai Anikót eljegyezte Hajmásy Péter egzotikus téli nyaralásukon, íme a gyűrű

(Kiemelt kép: dfp.hu)