Szilágyi Lilána meglepő bejelentést tett arról, hogyan próbálja feldolgozni a traumáit

Még kóválygok az erőteljes elsöprő befogadástól” – meséli Szilágyi Liliána.

2022. május 5., 11:20

Szerző:

Szilágyi Liliána bő 4 hónappal ezelőtt beszélt először arról, hogy saját apja egész gyerekkorában bántalmazta őt. Az úszónő a napokban helyzetjelentést adott arról, hogy hogyan érzi magát most, legutóbbi posztjában pedig elárulta az Instagramon, mi segítette a gyógyulásban.

„Képzeljetek el egy helyet, ahol az, aki vagy, megértésre talál. Ahol a szavaid, az érzéseid biztonságban vannak. Egy közösség, ahol nem vetnek meg a hibáid miatt, s nem szemlehunyás és elfordulás a válasz a fájdalmaid boncolására.
Képzeljetek el egy (kezdetben) idegenekből álló kört, akik szavak nélkül is megértenek és támasztanak. Azonnal. Átmenet nélkül, tudják, hogy a teher megosztható és készek alázatosan, meghitten átvenni azt, amit esetleg nem bírsz már el egyedül. Mintha ősidőktől fogva melletted lettek volna.
Sírhatsz, nevethetsz, magadba fordulhatsz, lázonghatsz... bármit megtehetsz, amit úgy érzel. Lehetsz önmagad...
Ezt éltem meg múlt héten egy traumaíró táborban. Még kóválygok az erőteljes elsöprő befogadástól, amit rajtam kívül még 10 emberrel együtt alkottunk. Mélyebbnél mélyebb történeteket érintve, feltárulkozva Hősöket ismerhettem meg. Olyan Hősöket, akik megjárták a pokol bugyrait és felülemelkedtek rajta... és ezért felnézek rájuk mindennél jobban”

– írja Szilágyi Liliána az alábbi posztban, köszönetet mondva a tábor résztvevőinek, illetve Péterfy-Novák Éva írónőnek. Szilágyi Liliána azt ígéri, hogy a táborról és a traumaírásról a jövőben majd még részletesebben is fog posztolni, hiszen jelenlegi posztjából csak igen nagy vonalakban derül ki, hogy miről is van szó.

Korábbi cikkeink Szilágyi Liliánáról

Czene Attila elmondta, miért haragszik Szilágyi Liliánára

Cseh László elmondta véleményét a Szilágyi Liliánát becsmérlő Czene Attiláról

Havas Henrik szerint gyanús a Szilágyi Liliána húga által kiadott nyílt levél – íme miért

(Kiemelt kép: Szilágyi Liliána Instagramja)