Shane Tusup nagy titkát 2 fontos személy előre tudta, csak Szabó Zsófi nem

Íme, Shane Tusup kiknek mondta el előre, hogy meg fogja kérni Szabó Zsófi kezét.

2022. február 25., 07:39

Szerző:

A hét egyik nagy szenzációja volt, hogy Shane Tusup 2022.02.22-én 22:22-kor megkérte Szabó Zsófi kezét. Az eljegyzés időpontja nem csak azért különleges, mert sok kettesből áll: pontosan aznap fél éve jött össze a sztáredző és a műsorvezető-színésznő. Ráadásul az újdonsült menyasszony születésnapja szintén 22-én van (szeptember 22-én), és Shane Tusup életében is jelentős a 22-es szám: a vállára van tetoválva első esküvőjének dátuma, amely augusztus 22. És ha már Hosszú Katinkánál tartunk, véletlen egybeesés, de Shane Tusup exét pont egy hónappal korábban jegyezte el új szerelme.

Nos, Shane Tusup a Blikk friss cikke szerint már 3 hónappal korábban elkezdte tervezni az utazást Monte Carlóba és a lánykérést. Két személynek mondta el, mire készül, édesanyjának, Cherylnek, valamint Szabó Zsófi édesanyjának, Pálmának. A két anyuka kitörő örömmel fogadta a hírt, de természetesen nem adták tovább a titkot, hogy ne rontsák el a meglepetést.

Shane Tusup és Szabó Zsófi a legfrissebb Instagram-posztjaik szerint tegnap tértek vissza Magyarországra az egyhetes, romantikus luxusnyaralás befejeztével.

Szintén 2022.02.22-én történt, hogy...

Rod Stewart újra Budapesten haknizott egy milliárdos bulijában

Tóth Gabi elárulta, hány egyéjszakás kalandja volt eddig életében

Eltemették Damu Rolandot

(Kiemelt kép: Shane Tusup Instagramja)