Tóth Gabi elárulta, hány egyéjszakás kalandja volt eddig életében

Tóth Gabi őszintén vallott szerelmi életéről Palik László műsorában.

2022. február 22., 07:34

Szerző:

Tóth Gabi volt ezúttal a vendég Palik László YouTube-csatornáján, és a 34 éves énekesnő fotót is posztolt a felvétel készítéséről az Instagramra.

Az énekesnő az interjúban többek között a házasságáról, annak kapcsán a szerelmi életéről vallott, többek között azt is elárulta, egyetlen egyéjszakás kalandja sem volt életében, annyira nehezen nyílik meg egy számára ismeretlen férfinak. Így fogalmaz az alább megtekinthető videóban:

„nekem sem, ez hogy váltogatom a partnereimet – ilyen nem is volt. Nekem sosem volt egyéjszakás kalandom például. Én azt se tudom, hogy milyen egy idegen fiúra ráírni és elmenni randizni. Én egy tök konzervatív csaj voltam ilyen téren, mert ebben nagyon nehezen nyílok meg. A szerelmet kerestem.”

Tóth Gabi számára Krausz Gábor volt az első férfi, akivel úgy ment el randizni, hogy nem ismerte korábbról. Egyszer találkoztak csak az első randi előtt, de az 12 évvel korábban volt, amikor a sztárséf meg akarta hívni az énekesnőt egy italra, amire ő azt mondta, hogy rendben, csak előbb kimegy a mosdóba, és nem tért vissza. A házasságukkal kapcsolatosan azt is említi, hogy még egyszer egy nagy lagzit is szeretnének Krausz Gáborral, mert annak idején csak egy rövid ceremóniát tartottak.

Tóth Gabi azt is említi, hogy ő a való életben egyébként teljesen másmilyen, mint ahogy az emberek azt a médiában megjelenő személyisége alapján gondolják. A következőket mondja:

„én tökre el tudom fogadni, hogy engem vannak, akik irritálónak tartanak, hiszen van egy pezsgő-nyüzsgő energiám. Én nem is akarom most már, hogy mindenki szeressen. Volt egy idő, amikor nem értettem, hogy engem miért nem szeretnek. Vagy miért mondja azt rám valaki, aki nem is ismer, hogy utál. Amikor meg aztán leülök valakivel beszélgetni 3 mondatot, akkor azt mondja, hogy »te jó Isten, te vagy a Tóth Gabi?! A bulvárlapokban ez nem így jött le.«”

Tóth Gabi azt mondja, hogy a tavaly nyári időszak nagyon kemény időszak volt a számára, azt mondja, annyira sokat bántották, hogy lefogyott, és félt az emberektől. Íme a teljes interjú.

Lazán kapcsolódik – még három Tóth

Tóth Vera bevallotta: Inkább meghaltam volna, mint hogy kövér maradjak

Tóth Andi újabb trágár kirohanásban számolt be a szerelmi életéről: íme az igazság

Tóth Dávid bevallotta: a haverjai szerint ciki, hogy elvállalta A Nagy Ő-t

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)