Nem csak azon fog megdöbbenni, hogy a Schobert család melyik tagja énekel, de azon is, hogy mit és hogyan! – videó

Schobert Norbert egy videót posztolt, amin egy bulin a család egyik tagja egy közismert slágert ad elő elképesztő mozgással és énekesi teljesítménnyel.

2024. február 26., 14:47

Szerző:

Egy TikTok-videót szeretnénk az ön figyelmébe ajánlani, amit Schobert Norbert posztolt, és ami talán előrevetíti, hogy mire számíthatunk a jövőben: még több zenére a fitneszcsaládtól. Görgessen lejjebb bátran, mert nem maga Schobert Norbert énekel, hanem az egyik gyermeke!

Schobert Norbert énekel!

Emlékezetes, hogy Schobert Larának van már videóklipje, az alábbi, de most az a nagy meglepetés, hogy ezúttal nem róla van szó.

„Gratulálok, fiam! Főleg, hogy nem ezzel foglalkozol”

– írja az idősebb Schobert Norbert az alábbi videóhoz, arra utalva, hogy legnagyobb gyermeke (merthogy az ifjabbik Schobert Norbertről van szó!) milyen jól énekel ahhoz képest, hogy nem is ez a szakmája. A Blikk ehhez hozzáteszi, hogy bár igaz, hogy nem ezzel foglalkozik, hobbiszinten azért csak jár az ifj. Schobert Norbert énektanárhoz a hangját képezni.

És aki arra számít, hogy a 19 srác valamelyik most aktuális könnyűzenei slágert adja elő, arra még egy meglepetés vár: ez Little Richard első nagy slágere 1955-ből, a Tutti Frutti. Jövőre 90 éves lesz ez a szám, amit sokan a rock'n'roll műfaj egyik első nagy slágerének tartanak.

Schoberték élete nemcsak játék és mese

Egy bírósági végzés értelmében elindult a felszámolási eljárás az Update jogutódjának számító Free Group Zrt. ellen, amelynek Schobert Norbi a névváltoztatás óta már csak a cégvezetője volt – írta januárban a Blikk.

A lap birtokába került végzés értelmében: „A felszámolási eljárás megindítására irányuló kérelem benyújtásának időpontja: 2023. június 29. napja. A felszámolás kezdő időpontja e végzés Cégközlöny honlapján történő közzétételének napja 2024. január 18.”

A végzés azt is kimondta, hogy akiknek követelése van a céggel szemben, 40 napon belül kell bejelenteniük követelésüket a megjelölt felszámolónak.

Ahogyan arról a 168.hu is beszámolt, hiába volt bő 1,6 milliárd forintos bevétele a Free Group Kereskedelmi Zrt.-nek (lánykori nevén Norbi Update Lowcarb Zrt.-nek), mínusz 213 millió forintos adózott eredménnyel zárta a 2022-es évet.

Schobert Norbert a felszámolással kapcsolatosan nem nyilatkozott, de azóta is folytatja tovább a médiaszerepléseket, most éppen L.L. Juniornak segít lefogyni, aki hatalmas életmódváltásban van mostanában. Korábban úgy fogalmazott, hogy a cége azért ment tönkre, mert a koronavírus járvány miatti lezárások jelentős bevételcsökkenést és ennek következtében számos bolt bezárását hozták magukkal. Ezután  meg kellett küzdenie a sztrókkal, és a rezsiválság, illetve az élelmiszer-infláció sem segített a cég helyzetén.

(Kiemelt kép: Schobert Norbert Instagramja)