Kiderült, pontosan mennyit bukott Schobert Norbi egy év alatt: százmilliókról van szó

A Schobert Norbi cégének veszteségéről szóló kimutatás most lett nyilvános.

2023. december 12., 09:08

Szerző:

Aki olvasta az Update-ről szóló híreket az elmúlt időben, az jól tudja, hogy Schobert Norbi cége nagyon rossz korszakon megy keresztül. Annyira rosszon, hogy egyrészt már nem is Update-nek hívják, hanem Free Group Kereskedelmi Zrt. lett a neve. A részvények 90%-ának tulajdonosa továbbra is Schobert Norbert és felesége, Rubint Réka.

Az éves pénzügyi beszámolókat minden évre vonatkozólag a következő év május 31-ig kötelesek a cégek benyújtani a cégbíróságra. Ezt a kötelezettségét a Free Group Kereskedelmi Zrt. csak most, fél év késéssel teljesítette, írja a 24.hu. De végre megvannak az adatok, ha már nem is olyan frissek: ami most nyilvánosságra került, az a 2022-es évre vonatkozik.

A legfontosabb adatokról a következőket írja a 24.hu, megerősítve, hogy a már 2021-ben is veszteséges részvénytársaság tavaly még rosszabbul ment:

„a cég 2021-es 2,3 milliárd forintos árbevétele 1,6 milliárdra apadt, a tavalyelőtti 135 millió forintos veszteség pedig bő kétszázmilliósra duzzadt.”

A Free Group Kereskedelmi Zrt. 2022-es vesztesége egészen pontosan 213 millió forint lett.

Schobert Norbert ezzel együtt a médiában is folytatja az életmódtanácsadást, sőt, az utóbbi időben edzéseket is tart megint.

(Kiemelt kép: Schobert Norbert Instagramja)