Sarka Kata külseje drasztikus változáson ment át

Így még sosem tündökölt Sarka Kata.

2021. december 6., 13:55

Szerző:

Sarka Kata nagyon figyel a megjelenésére, sokat sportol, hogy kifogástalan maradjon az alakja, és rengeteg nő idoljává vált, akik olyan testet, olyan frizurát szeretnének maguknak, mint amilyen az üzletasszonyé. Sarka Kata úgy döntött, ideje újítani, és extra hosszú póthajat rakatott fel magának, amit imádnak a követői.

A modellnek volt már világosabb, sötétebb, hosszabb és rövidebb haja is, de már egy ideje nem változtatott hajviseletén. Barna, váll alá érő haját most derékig érőre váltotta, az exrém gyors hajnövesztésben pedig a póttincsek segítettek neki. Az eredményről Instagram-oldalán osztott meg egy fotót, még a fodrász székben ülve.

A változás annyira tetszett Kata követőinek, hogy azonnal elárasztották pozitív üzenetekkel.

„Komolyan mondom te vagy Magyarország szépsége.”
„Ha nem láttam volna, hogy te postoltad a képet, azt hittem volna, hogy egy kiskamaszt látok a fotókon. -15 év.”
„Kata nagyon csini lett a hajad! Minden jót kívánok neked!”
„Nagyon jó! Póthaj is van benne?”
„De szép lett a hajad! Bár mindig az.”

– írták a lenyűgözött rajongók. 

Az először a Miss Universe Hungary versenyén feltűnt Sarka Kata mindig is a hosszú haj híve volt, 2012-ben azonban vállig érőre vágatta haját a sztárfodrásszal, Zsidró Tamással, mert a tincsei már nagyon megviseltek, töredezettek voltak. Az eredmény volt férjének, Hajdú Péternek egyáltalán nem tetszett, Sarka Kata elmondása szerint a tévés őrjöngött, amikor meglátta – idézte fel a Femina.hu.

(Kiemelt kép: Sarka Kata Instagram-oldala)