Sarka Kata megmutatta a fenekét, szétszedték a kommentelők

Nem aratott osztatlan sikert legújabb Instagram-bejegyzésével.

2021. október 21., 10:31

Szerző:

Sarka Kata külseje nagy átváltozásokon esett át, amióta a médiában szerepel. Alakja volt már teltebb, vékonyabb és sportosabb is, de azt kijelenthetjük, már jó ideje bomba formában van, amit szívesen meg is mutat.

Az üzletasszony rengeteg idejét szenteli a mozgásnak, számos különböző sportot űz, hogy megtartsa vékony, de nőies idomait. Az Instagram-oldalán rendszeresen oszt meg magáról olyan képeket, amelyeken vagy a barátnőivel fut a Margit-szigeten, vagy piláteszre jár, de gyakran indul különböző jótékonysági futóversenyeken is.

Sarka Kata éppen ezért nem is takargatja a kemény munkával elért kifogástalan alakját. Előszeretettel hord rövid ruhákat, amikből kilátszanak hosszú lábai, vagy feszes, mélyen dekoltált felsőket. És úgy tűnik, mostanában egyre inkább a vadabb, motoros stílus kedvelője lett, már ami az öltözködését illeti, hiszen 35. születésnapját is egy szexi, feszülős bőrruhában ünnepelte, és legutóbbi Instagramra feltöltött képén is egy testhezálló, minden idomát előnyösen megmutató bőrnadrágban pózol.

A képek fókuszában egyértelműen Sarka Kata feneke áll, és a nadrág, amiben még formásabbnak tűnik. A kommentelőknél ezzel nem aratott osztatlan sikert, a kép alá hamar megérkeztek a negatív hozzászólások is:

„Csak egyszer látnánk már húslevest főzni, ja, az már nem lenne ilyen menő.”
„Igen, ez, amid van.”
„15 éves gimis lányok készítenek ilyen fotókat, nem a 2 (3) gyermekes család anyák!”

– érkeztek az ehhez hasonló kritikus kommentek, bár még így is többen voltak, akik dicsérték a háromgyermekes édesanya külsejét.

(Kiemelt kép: Sarka Kata Instagram-oldala)